BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Jaapani massaaž shin-do

Krista Dudarenko, ajakiri STIIL
27.jaanuar 2009 05:30



Shin-do
ehk töö kehaga ühendab tavalise massaaži meditatsiooni ning hingamis- ja venitusharjutustega,” sõnab Siiri Leinatamme Ilusalongi massöör Ülle Rosenperk.


Millega tegu: Shin-do on venitus- ja lõõgastusharjutuste süsteem, mille eesmärgiks on saavutada keha ja meele tasakaal. Keha läbivad meridiaanid, millel omakorda asetsevad energiapunktid. Nende mõjutamisega viiakse keha ja vaim uuesti tasakaalu. Selle tulemusena vabaneb organismis energiavoog, valu kaob ning inimene lõdvestub ja terveneb. Seeläbi suurenevad füüsiline kehatunnetus, elastsus ja lihaste venivus, paraneb hingamine, normaliseeruvad südame töö ja vererõhk. Teraapia ajal lamatakse kas selili, kõhuli või külili, aga ka istutakse, jalad rätsepaistes. Massööri töövahenditeks on sõrmed, küünarnukid, põlved või jalad, millega vajutades kasutatakse keha raskust ehk “vabalangemise meetodit.” Massaaži alustatakse jalgadest ja lõpetatakse peaga.
Kellele sobib: Shin-do sobib igale vanusele olenemata soost. Vastunäidustusi haigustele ei ole, küll aga peab massöör eelnevalt välja selgitama, kas patsiendil ei ole kunstpuusaliigest, lülisambadiski väljasopistust või südamestimulaatorit. Vastasel juhul peab mõningate võtetega olema ettevaatlik.
Efekt: Shin-do aitab vabastada kehas kuhjunud energiat ja hoida energiameridiaane avatuna, samuti leevendab erinevaid haigusi. Kiiremaid tulemusi võib loota stressi ja ületöötamise, selja- ja peavalude puhul. Organismi eri paikadesse tekkinud blokid sulavad lahti ning paraneb kehavedelike kulgemine
Massööri soovitus:Shin-do’sse saab tulla erilise ettevalmistuseta, tähtis on koostöö massööriga,” on Ülle Rosenperk kogenud. “Leides õige hingamisrütmi, on tulemus tõhusam.”

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.