BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 16, 2012

NAISTELE: 6 tõde, mida sa spermast ei tea‏

Seks ja sperma käivad käsikäes - tavaliselt ei saa olla üks ilma teiseta. Mehed võivad saada orgasmi ilma ejakulatsioonita, aga enamast vabastab mehe organism haripunkti jõudes laadungi spermat. Paljud naised lähevad spermat nähes endast välja, samas leidub neid (eriti pornofilmides), kes näivad meeste seemnevedelikku armastavat. Levivad jutud sperma halvast maitsest ja imelikust tekstuurist, kuid tegelikult on sel omapärasel vedelikul eeliseid, mida ilmselt paljud isegi ei tea. Appi tõttab portaal Ask Dan and Jennifer, kes naistele sperma positiivseid omadusi avaldavad.
Naine võib spermale allergiline olla.
Umbes 5% naistest on tegelikult spermale allergilised, mis muudab seksimise (ja tõenäolise rasestumise) natuke raskemaks. Õnneks ei ole allergia reaktsioon enamasti väga raske ja võib kõigest ebamugavust tekitada. Allergilised naised peaksid kõrvaltoimete vähendamiseks kasutama kondoomi.

Sperma neelamine
Uskuge või mitte, aga kui naine teeb mehele oraalseksi (ja eelistatult neelab sperma alla) regulaarselt enne rasestumist, siis tal on kergem ja vähemate probleemidega rasedus. Vähem esineb probleeme vererõhuga ja pre-eklampsiaga. Põhjus selles, et ta kehale on antud piisavalt aega, et harjuda võõra DNA-ga mehe spermas.
See teeb naise õnnelikumaksSee on põhjus, miks naised tunnevad end elevil pärast seksimist. Enamasti ei ole asi selles, et mees kinkis piigale unustamatult võimsa orgasmi, vaid tegelikult suurendab vagiinas olev sperma tüdruku meeleolu ja tekitab temas heaolutunde.
See on tingitud erinevatest hormoonidest, mis on seemnevedelikus. Näiteks testosteroon, östrogeen, prolaktiin ja palju erinevaid prostaglandiine. New Yorki ülikooli uurimus näitas, et suhtes, kus kasutati kondoomi, kannatasid naised tõenäolisemalt depressiooni ja ärevust, kui suhtes, kus kondoomi kunagi ei kasutatud.
Mehel sperma otsa ei lõppe
Ükskõik, kui tihti mees seksib või masturbeerib, ta seemnevedelik ei lõppe kunagi otsa. Uuringud näitavad, et mehele piisab 15minutist (mõnele isegi vähem), et end taas täita. See tõestab, et mehed on võimelised kogema mitut orgasmi.
Sperma põhjustab kaariest
Seemnevedelikus on koostisosi, mis meeldivad happebakteritele, kes pärast sperma saabumist, sinu suus igemeid ja hambaid järama hakkavad. See võib soodustada õõnsusi, hammaste lagunemist ja igemehaigusi, kuid ärge laske end sellest liigselt häirida. Mehele suuseksi tegemine ei lõppe teie jaoks proteeside paigaldamisega. Lihtsalt pärast tegutsemist pese hambaid ja loputa suuveega.
Seemnevedelik on toitev
Olete ehk kuulnud, et seemnevedelik sisaldab palju valku, kuid ka palju muid vitamiine. Ühte teelusikat spermat võib pidada suurepäraseks toiduks! Madal rasvasisaldus (ainult 5-7 kalorit), terve apelsini jagu C-vitamiini, sisaldab kaltsiumit, magneesiumi, kaaliumi, vitamiini B12 ja tsinki. Valik on Teie - kas vitamiin kallist purgist või mehe spermast?

0 comments: