BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 23, 2012

Mida toob draakoni aasta sulle?

Tahad juba praegu teada, milliseks kujuneb draakoniaasta sinu tähemärgi jaoks? Saabuv Musta Draakoni aasta on eriti soodne andekatele ja aktiivsetele isiksustele. Tulestiihia esindajatel – Jääral, Lõvil ja Amburil – võib 2012. aastal vedada nii loteriivõidus, kui ka isiklike eesmärkide saavutamises. Veestiihia märke – Kalad, Vähk, Skorpion – võib oodata aasta alguses väike rahaline pettumus, mille kompenseerib märgatav sissetulekute kasv aasta teisel poolel. Õhustiihia märgid – Veevalaja, Kaksikud, Kaalud – saavad nautida üsna tasakaalukat aastat ilma eriliste võitude ega kaotusteta. Maamärkide esindajad – Sõnn, Neitsi, Kaljukits – peavad uuel aastal palju vaeva nägema ning lahendama rohkelt nii tööalaseid kui ka perekondlikke probleeme.
JÄÄR(21.03 - 20.04)

2012. aasta astroloogiline prognoos lubab Jääradele järgmiseks aastaks edukust ja karjäärikasvu. Kuid kauaoodatud kasvu ei tasu käed rüpes istudes oodata. Töö ja distsipliin on Jäära parimad kaaslased 2012. aastal. Lisaks tasub pöörata tähelepanu ka uutele tööalastele tutvustele, mille tõenäosus suureneb märgatavalt just aasta alguses. Samas peaksid vältima kahtlustäratavaid rahalisi ettevõtmisi ja operatsioone. Sissetulekute kasvu tasub oodata kas aprillis või mais. Mis puutub aga armastusse, siis ootab Jäära võimas armastuse laine, mis haarab tähemärgi esindaja endasse, jätmata ühtegi võimalust armumise vastu võidelda.

SÕNN(21.04 - 21.05)

2012. aasta veebruaris võid oodata väiksemat karjäärikasvu, kuigi üldiselt ei too draakoniaasta märgatavaid ametipositsiooni muutusi. Võimalik, et pead aasta keskel otsima endale uue töö või valima hoopis teistsuguse ameti. Selline muutus muudab sind lõppkokkuvõttes ikkagi õnnelikumaks ning on järgneva edukuse tagatiseks. Märtsis või aprillis võid saada märkimisväärse summa kinnisvaratehingutelt, samas kui juunis ja detsembris pead rahaga palju ettevaatlikumalt ümber käima. Vaatamata sinu isiklikest soovidest, pead uuel aastal pühendama rohkem aega perekonnale ja kallimale. Üksikuid Sõnne ootab aga kas aprillis või novembris kohtumine meeldiva vastassugupoole esindajaga.

KAKSIKUD(22.05 - 21.06)

Draakoniaastal ei tasu oodata suuri tööalaseid saavutusi. Uus aasta toob küll karjäärikasvu, kuid see ei pruugi sinu elu kaardinaalselt muuta. Ülemusele tööl silma paistmiseks on kõige soodsamad kuud aprill ja mai. Horoskoop soovitab jälgida hoolikalt oma emotsioone, sest Kaksikute ärrituvus ja pahasus võivad rikkuda tööalaseid suhteid. Mis puutub rahaküsimustesse, siis on 2012. aasta horoskoop Kaksikute tähemärgi esindajate jaoks üsnagi soodne. Sind ootavad stabiilsed sissetulekud ja võimalik ka nende kasv. Armusuhte arengut 2012. aastal on pea võimatu ennustada. Üks asi on vähemalt kindel: nii nagu need ka ei kujuneks, on sinu armuelu uuel aastal palju parem kui möödunud 12 kuul.

VÄHK(22.06 - 23.07)

Draakoniaasta esimesest poolest saab ettevalmistusperiood teisel poolaastal toimuvaks pöördepunktiks – sel ajal võivad Vähid üsna kindlalt oodata karjäärikasvu. Võimalik, et sind ootab töökoha vahetus, kuid see ei ole mingil juhul seotud vana koha puuduste või kaotusega, vaid pigem uue pakkumise väljavaadetega. 2012. aastal hakkavad ka sinu sissetulekud aina kasvama. Kuid oled piisavalt arukas, et mitte lisaraha kohe ära kulutada, vaid suudad kõiki sisseoste hoolikalt ette planeerida. Samas ei ole armuelus oodata mingeid erilisi muutusi ning see võib sulle uuel aastal pettumust valmistada. Olukord võib muutuda sügisel, kui hakkad saama palju rohkem vastassugupoole tähelepanu.

LÕVI(24.07 - 23.08)

Tööalaselt ootab Lõvisid esimesel aastapoolel rahulik ning sündmustevaene aeg, mis võib sulle õige pea tüütuks tunduda. Seda enam, et jaanuaris või veebruaris võib mõni su sõpradest oma töökohta vahetada ning sul võib sarnane soov tekkida. Aga kui pead selle igava aja vastu, siis järgmistel kuudel hakkab sinu tööalane edu kasvama suurte sammudega, kusjuures ei pea sa ise selle nimel erilist vaeva nägema. 2012. aasta horoskoop soovitab vältida raha laenutamist, sest nii võid suure tõenäosusega oma rahast ilma jääda. Erandiks ei tohi olla ka lähedased sõbrad. Terve aasta jooksul suhtled perspektiivikate ja meeldivate vastassugupoole esindajatega. Ühest neist võib saada ka sinu tulevane abikaasa, eriti kui teie tutvus saab alguse kas juulis või augustis.

NEITSI(24.08 - 23.09)

Neitsi tähemärgi esindajaid ootavad tööalased muutused kas veebruaris või märtsis. Selleks võib saada kas edukas töökoha vahetus või meeldiv ametikõrgendus. Nende muutuste mõju hakkab mängima märkimisväärset rolli ka sinu isiklikus elus, kuid ära unusta, et millegi saavutamiseks pead vaeva nägema. Draakoniaastal ei tohiks Neitsitel rahapuudust tekkida. Kui oled ammu unistanud auto või kinnisvaraostust, siis saad lõpuks oma unistuse ellu viia. Samas ei tasu kulutada palju raha mõttetutele, kuid kallistele esemetele. Isiklikus elus pole olukord niisama lilleline. Seepärast et kulutad liiga palju aega tööle, võib sul tekkida suuri tülisid lähedaste ja kallimaga. Kui oled aga üksik, siis pole välistatud oma paari leidmine.

KAALUD(24.09 - 23.10)

Kogu 2011. aasta oled kannatlikult töötanud ning nii mõndagi saavutanud. Kui uskuda saabuva aasta astroloogilist prognoosi, siis nüüd on saabunud aeg oma töö tulemustest mõnu tunda. Draakoniaastal mõjuvad sinu karjäärile eriti soodsalt loovus ja julged ideed. Rahalistes küsimustes pead rohkem toetuma oma intuitsioonile. Sellest saab kõige kindlam viis pettust vältida. Kaalud, kes tavaliselt ei domineeri suhtes, võivad uuel aastal oma rolli vastupidiseks muuta. Muutud oma partneri ja perekonna jaoks autoriteetsemaks ja seda on eriti märgata veebruaris, märtsis, juunis ja novembris. Teistel kuudel pead aga oma juhtiva rolli tagasi partnerile loovutama.

SKORPION(24.10 - 22.11)

2012. aasta horoskoop ei luba kahjuks erilisi tööalaseid muutusi ega karjäärikasvu. Enamiku tööajast pead pühendama rutiinsele tööle ning võimalik, et pead midagi ka juurde õppima. Töö jaoks soodsaks perioodiks on maikuu. Püüa sel ajal tekkinud võimalusi maksimaalselt ära kasutada. Rahaküsimuste vaatevinklist on draakoniaasta üsnagi edukas. Tõsi küll, pead tõsiselt palju tööd tegema. Samas ei tasu raha kulutamisega kiirustada, sest ühekordne sissetulek ei taga veel pikemaajalist materiaalset heaolu. Kõik tööalased ebaõnnestumised tunduvad tõsiselt ebatähtsana võrreldes eduka armusuhtega. Abielus Skorpion saab draakoniaastal nautida idüllilist perekonnaelu. Üksikuid Skorpione ootab palju flirti ja meeldivaid suhteid, mis ei riiva aga nende vabadust.

AMBUR(23.11 - 21.12)

Selles elusfääris võid oodata palju tõuse ja mõõnu. 2012. aasta astroloogilise prognoosi järgi on karjäärikasv peaaegu et 100 % kindel, kuid selle nimel pead oluliselt vaeva nägema ning oma eesmärkide poole peatumata liikuma. Ainuke aeg, kus peaksid natuke puhkama ning töö mõneks ajaks unustama, on oktoobrikuu, mis just sel põhjusel sobib ideaalselt puhkuseks. Armusuhtes ootab sind aga raske periood. Raskused algavad augustis rohkete tülidega. Lisaks peaksid sügisel olema eriti ettevaatlik ja skeptiline uute tutvuste suhtes. Kui oled kannatlik, saab novembris alguse palju soodsam ja romantilisem eluetapp.

KALJUKITS(22. 12 - 20.01)

Vanad ametikohustused ja praegune asjade käik ei ole Kaljukitse jaoks enam piisavalt väljakutseterohed. See saab tähemärgi esindajatele juba aasta alguses selgeks, mistõttu alustatakse suurte karjäärialaste muudatuste elluviimist. Tegemist on uue etapiga, mis algab tõenäoliselt juunis ning toob juba oktoobri alguses uue ning kadedusttekitava ametipositsiooni. Rahaküsimustes pead juhinduma säästmise ja arukuse põhimõtetest. Uue plaanid ja ideed võivad nõuda täiendavaid kulutusi ja oleks hea, kui nende jaoks oleks sul piisavalt raha. Draakoniaasta horoskoop räägib ka suurtes muudatustest isiklikus elus. Olemasolev suhe kasvab üle millekski täiesti uueks. Ole valmis ka oma kallimat abistama, sest sel perioodil võib tal tekkida palju tööalaseid raskusi.

VEEVALAJA(21.01 - 19.02)

Uutele karjäärisaavutustele tegid alguse juba 2011. aastal. Draakoniaastal pead tööalaste muudatustega kaasa minema ning nendest enda jaoks kasu lõikama. Sa ei pea pelgama uusi töömeetodeid, tegevussfääre ning seda isegi nende täieliku uudsuse või ümbritsevate hukkamõistu tõttu. Isiklikus elus oled esimestel 8 kuul julge ning vastassugupoole esindajate seas populaarne. See võib aga tekitada palju tülisid nii perekonnaliikmete kui ka sõpradega. Nii hakkavadki armusaavutused vahelduma konfliktide ja muredega. Kuid sügisel saad lõpuks nautida täiuslikku armuelu ning hakkad oma partnerit tõeliselt väärtustama.

KALAD(20.02 - 20.03)

2011. aasta oli Kalade tähemärgi esindajate jaoks raske ja isegi kurnav. Selliseks osutub paraku ka draakoniaasta esimene pool. Samas saad juba 2012. aasta teisel poolel oma raske töö tulemusi nautida ning natuke puhata. Selle aja tasub pühendada möödunud aastate analüüsile, mis võib viia kas mõne hea idee või siis elumõtte leidmiseni. Ka oma isikliku eluga oled aasta vältel üsnagi rahul. Sügise keskel ootab sind kirglik ja meeldejääv romaan, mis lõpeb küll kiiresti, kuid mida sa iialgi kahetsema ei hakka.

clipart: astromeridian




1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.