BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 11, 2013

HARJUTUS TOIDUGA.

Selleks, et teada, kuidas mingi toidu energeetika Sinu kehale mõjub, saab katsetada.
Võta viil saia ja aseta vasak käsi ( vasak käsi on vastuvõtja) saiaviilu peale ja ütle : Soovin tunnetada selle saia energeetika mõju minu kehale. Nüüd tunneta, mis kehas muutub, kas hakkab hea ja kerge või raske. Kui toidul on positiivne energia mõju kehale, siis on meeldiv tunne, kui negatiivne, siis ebameeldiv.


Sama võid tunnetada näiteks Coca - Cola energiat, mida ikka mõned lapsevanemad oma lastele ostavad, ka limonaadid.
Tunnetage ise neid energiaid oma kehaga, kuidas keha millegile reageerib. Ka lihad ja siis võrrelge seda puuviljade ja köögiviljadega. Võrrelge valget jahu mingi teise jahuga. Teie silmad avanevad.
Paljud on küsinud - kuidas iseennast armastada, see on ju nii raske ?
Ma küsin siis vastu - kuidas te teisi oskate armastada, mida te tema jaoks siis teete, kui temasse armunud olete, sama tuleb teha enda suhtes.
Meenutage, kõik te olete ol
nud armunud, oma mõtetes elategi teise küljes, ülistate teda, mõtlete maad ja ilmad kokku, kuidas ja mida kõik teha, et teisele meeldida, mida tema heaks kõike ära teeks.
Te olete nagu unes, ei tea mis teie ümber toimub, sest mõtted on ainult oma armastatu juures. Hõljute oma unistustes ja teete plaane, kuidas kuna ja kus olla armsamaga koos, mida kõik ette võtta.
Ma küsin, miks te ei võiks seda kõike teha enda suhtes, elada endale, mõeldes enese heaolule, luua endale võimalusi, mis meeldib ja käia kus soovid. Miks ei võiks olla mõtted pidevalt enda juures, end kiites ja tunnustades.
Kas me suudame kunagi mõista, et inimesed tulevad ja lähevad, aga meie jääme endale alati alles, miks siis mitte juba elada iseenda rõõmuks.

MAANDA ENNAST IGA PÄEV.

Maandamine tähendab, et oled kontaktis Emakese maaga ja saad tema kaudu enda eeterkeha toita.Universumist saame energiat peast sissevoolava kanali kaudu, kuid jalgadest Maa energiat.
Keskenduge ja tunnetage oma keha. Jalataldade all on närvilõpmed, kasvatage nendest kuldsed juured maasse kuni Emakese Maa südame tuumani välja. Piltlikult on vaja näha kuidas läbi kõikide maakihtide teie juured jõuavad tuumani ja kinnituvad sellele. Koheselt hakkab teie juuri mööda üles tulema energiat, mis jõuab teie jalgadesse ja mööda keha ülespoole kuni peast välja jõuab. Tunneta.
Jalgade all on samuti tšakra - mida mina nimetan jalgealune pööris , see on nagu kuldne taldrik,mis naistel pöörleb kellaosuti liikumisele VASTUPIDISES SUUNAS ja meestel kellaosuti liikumise suunas. Jälgige, et see pöörleks.
Allikas:internet

0 comments: