BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 27, 2015

Käbinäärme puhastamisest‏

Enamus inimestel käbinääre magab, sest on lubjastunud. Lubjastumist põhjustavad kaltsiumfosfaadi kristallid, mis loomuliku protsessi käigus tekitatud nanobakterite poolt. Näiteks kui kaltsium ja fosfaat ühinevad suus, tekivad hamba pinnale kristallid, mis lõpuks koos hambakatuga kõvenevad ja tulemuseks on hambakivi. Samalaadne kivistumine tekib ka käbinäärmega, halvates kogu tema elujõu.
Üheks intensiivsemaks kaltsiumfosfaadikristallide moodustajaks on FLUORIID, millele käbinääre on eriti vastuvõtlik. Valitsused on hoolt kandud selle eest, et fluoriidi saaksid inimesed kätte kraaniveest, hambapastast ja töödeldud toidust, põhjendusega, et see on hammastele kasulik. Tõde on aga see, et fluoriid, mida igale poole lisatakse, pole isegi mitte looduslik, vaid on metallitööstuse (peamiselt alumiiniumitehase) jääksaadus. Naatriumfluoriid kuulub roti- ja tarakanimürgi, valuvaigistite, hüpnootilise ja psüühilise toimega preparaatide ning sõjaotstarbelise närvimürgi koostisse. Esmakordselt kasutati fluoriidisisaldusega joogivett Natsi Saksamaa koonduslaagrites (sellest kirjutab pikemalt David Icke oma raamatus „Matrixi lapsed“). Vaevalt küll, et natsid juutide hammaste pärast niiväga muretsesid. P.S Fluoriid on  üks tõhusamaid intellekti pärssimise ja zombistamise vahendeid.
Sarnaselt fluoriidile on lubjastajaks ka KLORIID ja BROMIID. Kloriid esineb toidus ja joogis kloriidioonina. Olulisemateks toiduallikateks on keedusool ja seda sisladavad tooted. Ujulates desinfitseerimisvahendina kasutatav kloor võib tekitada limaskestade kahjustusi ja nahaärritusi. Veelgi enam, nahk on nagu käsn, läbi mille kloriid organismi imendub ja erinevaid kehaosasid lubjastama asub.
Bromiidi on lisatud paljudesse ravimitesse. Suurimaks lubjastumise põhjustajaks on ka igasugused KALTSIUMPREPARAADID, mida lisaks toidulisanditele kasutatakse puuviljade säilitusainetes, eriti õuntel.
Kuidas käbi eest hoolitseda?
Tuleks loobuda FLUORIIDI sisaldavast hambapastast. Mina kasutan selleks ühte head Vene tootja poolt munakoorest valmistatud Splat hambapastat. Seda müüakse tavalistes supermarketites ja siiani olen väga rahul. Splatil on ka pastasid, mis sisaldavad loodusliku fluoriidi, nii et kindlasti tasuks enne ostmist pakendilt üle kontrollida.
Hambaid võib pesta ka külmpressitud kookosõliga, teaduslikult on tõestatud, et sellel on mõju kaariese ennetamisel.
Ärge jooge niisama lihtsalt kraanivett. Vähemalt 70% maailma joogiveest on tehisliku fluoriidiga. Mõnes kohas suurema, teises väiksema sisaldusega. Samuti ei tasuks juua igasuguseid limonaade ja mahlajooke, needki on valmistatud mürgisest veest. Enamus pudelisse pandud “allikaveed” sisaldavad samuti suures koguses tehislikku fluoriidi, uurige pakendit. Teinekord võib kraanivesi isegi tervislikum olla kui pudeli oma.
Millist vett siis juua? Täielikult puhast vett polegi, fluoriidi tarbimine on paratamatus (fluoriidi saame isegi puuviljadega, mida on fluoriidi rikka veega kastetud). Õnneks meil Eestis on vesi veel enam vähem okei, ei anna suurriikidega võrrelda.  Vett aitab tõhusalt puhastada  näiteks PUUSÜSI. Asetage söepulk mõneks tunniks vette. Puusüsi võib veest imada fluoriidi ja kloriidi kuni 75%, olenevalt muidugi puusöekvaliteedist. Kraanile võib lasta paigaldada aktiveeritud alumiiniumoksiid filtri, pöördosmoos filtri või aktiveeritud söe filtri: loe lähemalt siit http://olemiseaeg.wordpress.com/2013/02/06/joogivee-puhastamisest/
Tsitruseviljad. Sidrunid, laimid ja apelsinid aitavad hästi lupja lahustada. Nii et tarbige neid. Mina pressin igal hommikul ühe laimi klaasi vee peale. Maitsev turgutaja.
Allikas: Telegram

0 comments: