BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 7, 2011

Teadmanaine soovitab kuuma ilmaga kanda märjaks kastetud pesu!

KASTAB MÄRJAKS: Tervendaja Mai-Agate Väljataga sõnul aitab põrgupalavuses ellu jääda lihtne veeteraapia – märg pesu selga! (Tairo Lutter)
«Pane aga märg pesu selga!» annab tervendaja Mai-Agate Väljataga lihtsa nõuande, kuidas põrgupalavuses tervist säilitada. «Vääna välja ja pane selga, see jahutab sind maha. Mine vee alla, tee oma jalad, käed ja nägu märjaks. Ja ära kuivata. Auruv vesi vajab energiat ja võtab üleliigse sooja kaasa.»
Tervendaja Mai-Agate Väljataga (varalahkunud Luule Viilma sõbranna ja elutöö jätkaja) möönab, et erakordselt kuum suvi toob inimestele tervisehäireid.
«Liigne kuumus ja ka külm on tegurid, mis toovad pinnale selle, mis on meie sees varjatult,» selgitab teadmanaine. «Inimene võib haigust põdeda aastaid, ilma et ta teakski, et tal see on. Aga kui ta külmetab korralikult või kuumeneb üle, siis avastab ta selle haiguse. Väga suur temperatuuride kõikumine ja erinevus inimese enda kehatemperatuurist paljastab alati, mida ta enda sees peidab.»
Kuid vandenõuteooriatega ta kaasa ei lähe ega soovita ka kellelgi teisel paanikakülvajaid uskuda. «Kõik, mis inimesega juhtub, lähtub inimesest endast,» usub ta. Pigem tekitavad kurje haigusi, sealhulgas vähktõbe, välja elamata tunded ja allasurutud viha.
Väljataga arvates on ka nädalate kaupa valitsenud põrgukuumus tegelikult täiesti loomulik: «Katastroofiteooriaid ei maksa kedrata. Niisugused suved olid minu lapsepõlves täiesti loomulik nähtus. Olen sündinud 1932. aastal, mäletan lapseeast, et talved olid tohutu lumega ja suved suure kuumusega nii nagu praegu. See oli loomulik. Lihtsalt vahepeal ei ole olnud õiget talve ega suve ja nüüd, kui see juhtub, on täielik appihüüdmine!»
Väga kaua kuumuse käes viibimine võib aga tõepoolest tappa, tõdeb Väljataga. «Tänavu on palju seda, et inimesed lähevad vette ega karju appi, vaid lihtsalt vajuvad vee alla ja kogu lugu. Väljas on niivõrd suur kuumus! Ja meie ajuvedelik ju ka kuumeneb üle, kõik meie kehavedelikud lähevad üleliigselt kuumaks. Kui läheme karsumm vette, siis tekib äkiline jahenemine. Ajuveresoonkond reageerib sellele nii, et inimene kaotab hetkeks tunnetuse ega saa ise arugi, et ta upub,» leiab ravitseja seletuse ka sellesuvisele uppumislainele.
Palava ilmaga aitavat tervist säilitada märja pesu kandmine – Väljataga soovitab pesutükke vajadusel kas või mitu korda päevas vette kasta ja välja väänata. «Mina panen hommikul märja pesu, kastan lõuna ajal uuesti märjaks. Ja kui tunnen, et asi hakkab viltu kiskuma, kastan veel kord,» kirjeldab ta. «Väga lihtne võte! See aitab suurepäraselt! Öösel aitab magada, kui võtta märg lina peale. Vesi vajab väga tugevat energiat, et ta saaks aurustuda. Kui oled ülekuumenenud, võtab märg riideese sinu ülekuumenenud energia.»

Katrin Pauts

1 comments:

Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.