BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 2, 2012

Rohtu mitme häda vastu‏

Vahel aitab enesetunnet parandada õigesti valitud toit või jook.
Mida te vajate, kui...

...tunnete, et olete stressis?

Taldrikutäis putru

Sööge üks korralik ports kaerahelbeputru. Kaer ei anna teile ainult kergesti omastatavat energiat, mida vajate, et vastu pidada, vaid sellel on ka rahustav, depressioonivastane toime.

...olete väsinud?

Müsli puuvilja ja jogurtiga

See turgutab teid otsemaid ja annab energiat pikemaks ajaks. Lisaks saab seda toitu kiiresti ning lihtsalt valmistada - seegi on tähtis, kui tunnete end väsinuna.

...teete trenni?

Banaan

Selles sisalduv kaalium lisab energiat ja aitab vältida krampe.

...teil on palju vaimset tööd?

Tuunikala võileib

Rasvane kala, nagu tuunikala, on hästi tuntud aju turgutavate omaduste poolest. Pange tuunikala täisteraleivale (-saiale), lisage veidi rohelist. Skumbria, lõhe, anšoovis ja sardiinid on samuti head.

...tunnete, et läheneb külmetushaigus?

Kiivi

Teie keha vajab C-vitamiini, et haigusega võidelda, ning üks kiivi sisaldab seda peaaegu kaks rohkem kui apelsin. Seal on lisaks palju kaaliumi, mis tõstab energiataset.

...tunnete end tühjaks pigistatuna?

Tume roheline salat

Köögiviljad, nagu spinat ja ürt-allikkress, sisaldavad palju rauda, mida teie keha vajab, et võita kurnatus. Tehke endale salat oliiviõli, sidruni ja paari tilga äädikaga.

...pea valutab?

Piparmünditee meega

Piparmünt värskendab, teest saate vedelikku, mida keha vajab, ja mesi hoolitseb, et veresuhkru tase ei langeks liiga madalale. Pealegi maitseb see imehästi!

Ajakirjast Family Circle tõlkinud VIVIKA VESKI

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.