BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 15, 2012

Naiselikult õnnelik naine loob harmoonilise suhte

On neli olulist punkti, mis on tähtsad, et naine oleks suhtes õnnelik. Õnnelik naine on suhte energiaallikas ja perekonnahing. Kui naine on õnnelik, siis kodu on harmooniline, lapsed rahulikud ja mees tahab koju tulla ning veeta oma vabad hetked just oma perega.

Mis asi on naiselikkus? Missugune on naiselik naine? Kas tänapäeva naised on naiselikud? Neid küsimusi olen sügavuti uurinud üle kahe aasta. Mitte ainult uurinud, vaid palju põnevat ka iseenda peal katsetanud. Olen käinud inspireerivatel koolitustel, kohtunud imeliste inimestega, lugenud psühholoogide raamatuid ja artikleid ning seejärel omandatud teooriat tilk tilga haaval lisanud oma ellu.
Miks naiselikkuse teema hakkas mind huvitama?
Harmooniline suhe ja õnnelik perekond on pea iga inimese unistus. Meie esimesed armumised tekivad põhikoolis ning tõsisemad suhted juba keskkoolis. Sealt edasi me liigume sujuvalt täiskasvanute ellu - ilma igasuguse aimuta, mis see endast kujutab ning mis roll on selles elus meil, naistel.

Koolis meile õpetatakse loodusõpetust ja matemaatikat, mitte inimsuhteid. Nii ongi paljudel tütarlastel ainuke näide - ema. Kui pere on harmooniline ja toimiv, on see näide hea. Tihti aga see nii pole. Ja nii võetakse omaks katkine muster, mida kantakse edasi oma isiklikesse suhetesse. Ja tulemuseks on uued katkised suhted.
Naiselikkuse teemal võiks öelda et ei ole piire. Ta imeb endasse absoluutselt kõik valdkonnad, kus naine on. Minagi võiksin sellest lõpmatult kirjutada, aga täna otsustasin peatuda neljal punktil, mis on tähtsad, et naine oleks suhtes õnnelik. Õnnelik naine on suhte energiaallikas ja perekonna hing. Kui naine on õnnelik, siis kodu on harmooniline, lapsed rahulikud ja mees tahab koju tulla ning veeta oma vabad hetked just oma perega. Õnnelik naine ei ole see, kes võtab enda kaela kõik kohustused, sest mees nagunii ei saa hakkama ning suudab ennast jagada ainult köögi ja laste vahel tähelepanemata, et ka mees on majas.
Need neli punkti kehtivad just naistele ning nii suhete algusjärgus kui ka kooselus:
1. Kirg ja iha
See on väga tähtis punkt just meeste vaatevinklist. Paljud naised ei adu siinkohal meeste ja naiste erinevust. Mees tahab tunda, et naine teda ihaldab, et naine tahab temaga astuda seksuaalvahekorda ning et ta ei tee seda kohustusest üks kord kuus. Paljude naiste jaoks on see aga teema tegemist vajavast nimekirjast nii umbes eelviimasel kohal. Sa pead oma meest ihaldama ja tahtma. Sa ütled mulle siinkohal, et sa oled väsinud ja et su mees käitus nii ja naa. Jah, kõik päevad ei ole vennad, aga üldises plaanis peab sul olemas olema kirg oma mehe vastu. Ilma selleta ei saa ükski suhe olla harmooniline ja tasakaalus.
2. Alt üles vaatamine
Liiga tihti me materdame oma meeste tegemisi ja mõtteid maha mõtlemata, kuidas see võib mõjuda meie enda õnnelikkusele. Tundub ju et nagu ei oleksi seost? On, ja vägagi tugev. Mehed on üles ehitatud selliselt, et nad vajavad pidevalt tunnustust ja heakskiitu. Sinna ei saa midagi parata. Mida rohkem sa kiidad oma meest ka toredate pisiasjade eest, mida ta sinu või pere jaoks teeb, seda rohkem tahab ta neid asju teha. See toimub neil instinktiivselt. Seda põhjusel, et tegelikult oma meestesse programmeeritud üks tore eesmärk - nad soovivad, et nende naine oleks õnnelik. Ja nad käituvad nii nagu oskavad, et nende naine saaks tõepoolest õnnelikuks.
Kui aga sinu enda peas istuvad mingid ideaalsed ootused, siis see on juba sinu probleem. Kui sa ei suuda oma mehele alt üles vaadata, siis sellega võtad sa automaatselt enda peale kõikvõimalikud mehe kohustused (sest sa ju arvad, et ta ei saa nagunii hakkama) ning seeläbi võtad ära mehelt võimaluse ja soovi teha sind õnnelikuks. Absoluutselt igas mehes leidub midagi, millest vaimustuda!
3. Turvalisus
Naisena peaksid sa oma mehe kõrval tundma end turvaliselt. Igas olukorras - pimedal tänaval jalutades, finantsküsimusi arutades, reisi planeerides. Lihtsalt usalda, et ta teeb parimaid otsuseid ja sina naisena ei pea nendesse sekkuma. Sa pead usaldama tema soovi panustada oma parimal viisil teie loodud maailma. Las ta loob sulle turvalise ruumi, kus sa saad olla lihtsalt naine.
4. Keha ja vaimu ohverdamine
See on minu jaoks kõige põnevam punkt. Üks õnnelik naine, kes soovib omada harmoonilist suhet, kodu ja perekonda peab südamest olema valmis ohverdama oma keha just sellele mehele laste sünnitamiseks ning oma vaimu, et panustada kodu loomisele, mitte aga karjäärile, sõbrannadele ja piiramata vaba ajale.
Ärge võtke ise endalt ära võimaluse olla õnnelikus suhtes. Usaldage mehi natukene rohkem. Nad on võimelised väga hästi hakkama saama, kui me kogu aeg ei õpeta neid, kuidas asju tuleks teha. Las kas või üks kord valib mees restorani, kuhu lähete nädalavahetusel sööma ning reisisihtpunkti, kuhu sõidate perega puhkama. Sina aga ole lihtsalt naine. Hoolitse eelkõige enda keha ja hinge eest, hoia koduse õhkkonna rõõmsa ja vabana ning ära unusta tuletada ikka ja jälle oma mehele meelde, kui väga sa teda armastad ja hindad!
Autor: Natalja Tšerepanova

0 comments: