BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 14, 2015

Paastu kasulikus‏

Toit, mis on inimese jaoks sobimatu (lima tekitav), ei seedi kunagi täielikult vaid selle jäägid ladestuvad soolestikku. Iga inimene, kes pole alustanud oma elu limavaba rinnapiimaga ega lapsepõlvest saadik söönud vaid tummivaba toitu (puuviljad), ega paastunud, on suures koguses limaga täidetud organism ning jääkainete ladestused soote seintel. Samamoodi ladestuvad ka ravimijäägid, sest keha pole võimeline neid täielikult väljutama täpselt samamoodi nagu vale toidu puhul. Arnold Ehret on andnud meile suurepärase, tegelikult parima võimaliku viisi kuidas enda keha sisse näha ning end ise diagnoosida paremini, kui ükski arst, analüüs ja aparaat seda iialgi suudaks. Selleks tuleb läbida lühipaast, kõigest 1-2 päeva, kusjuures ülekaalulised inimesed võivad paastu ajal tarbida vedelikku (vett). Prof. Ehret kirjutab: Kõige täpsem, kõige usaldusväärsem diagnoos, mida saame kasutada, on lühike paastuaeg. Mida kiiremini tunneb patsient end pärast lühikest paastumist halvemini, seda suurem ja mürgisem on tema taak. Kui tal hakkab pea ringi käima või kui tal tekivad tugevad peavalud, on ta koormatud suurel määral lima ja veremürgitusega. Kui tekib südamepekslemine, on see märk, et kusagil organismis leidub rohkesti laguaineid või et ravimid, isegi kui neid on paljude aastate eest sisse võetud, paiknevad vereringes. Kui "lühipaastu-diagnoosi" katsetatakse inimese peal, keda nimetatakse terveks ja normaalseks, kes on aga tegelikult lima täis tuubitud- paljastab loodus teile sama tagasihoidlikumal kujul. Kui mõni nõrk koht on hakanud märkamatult edasi arenema, siis osutab loodus eksimatult, kus ja kuidas haigestub inimene hiljem, kui jätkatakse vales elustiilis. Nii toimub haiguse ennustamine. Keele pealispind muutub selgeks keha sisemuse pildiks ja patsiendi hingeõhk näitab lagunemise kogust ja kraadi. Isegi eelistatud toidu liik on võimalik kindlaks määrata. See on looduse võlupeegel. 
Kui tajute paastukuuri alguses mõnes kohas valusid, võite kindel olla, et tegemist on nõrga kohaga ja sümptomid pole veel nii kaugele arenenud, et arstid suudaks neid uuringutega avastada. Nii saab (vale toitumisega jätkates) ennustada ette tulevasi haigusi. Kui patsient muutub närviliseks või kui ilmnevad südamehäired, võite kindel olla, et tema kehasse on ladestunud ravimeid (võivad olla ka enam kui 40. aastat tagasi manustatud ravimite jäägid).
Teil pole võimalik heita paremat pilku enda sisemusse. Normaalsel, terveks peetud inimesel kulub umbes kolm aastat süstemaatiliselt paastudes ja puhastavat toitu (puuvilju) süües, enne kui keha tõepoolest võõrainetest puhastub. Selle aja jooksul näete, kuidas keha eritab kogu välise kehapinna kaudu pidevalt jääkaineid, kasutades selleks iga nahapoori, jämesoolt, silmi, kõrvu, nina ja kaela, õigupoolest iga kohta, kust on võimalik midagi väljutada. Te näete, kuidas eritatakse vedelat ja ka kuiva lima (kõõm). Külmetus on suurepärane vahend puhastada silmnäo, kaela, mandlite ja bronhide piirkond limast. Vaadake, kui palju lima te eritate külmetuse või gripi ajal. Kõik see toimub ka iga kehaorgani ümber meie sees, kogu keha on täpselt samas seisus. 
Iga haigus, ükskõik milliseid nimetusi selle jaoks välja ka ei mõelda, ei ole tegelikult muud kui limaummistus. Kui lima koguneb liigestesse, nimetame seda reumaks. Kui lima koguneb kilpnäärmesse, struumaks. Isegi vaimuhaigused, pimedus, kurtus, halvatus, suguhaigused, kokutamine - kõik see ei ole midagi muud, kui limaummistused erinevates piirkondades kehas. 
Loodus ravib ainult ühe meetodiga (paastumine) ja see tõestab, et loodus tunneb ainult ühte haigust. Ehk iga haigus on ainult limaummistus ja seega looduse järgi on kõiki haigusi võimalik tervendada süstemaatilise paastumise ja limavaba puuviljatoiduga. Sellest, kus piirkonnas kehas on limaummistus kõige suurem, diagnoosib arst haiguse ning paneb sellele mingi nimetuse, hullemal juhul kirjutab välja ravimid ja laseb nii patsiendil enda keha veel rohkem mürgitada. 
Kõige suuremad limatekitajad on riis, valge jahu, toores teravili (kui üldse süüa, siis kindlasti kuumutatult, sest toores teravili on uskumatult suur limatekitaja), kartul, kõik tärkliserikkad viljad. Liha laguneb vaid mädaks, aga pikemas perspektiivis teeb ühekülgne lihasööja oma tervisele palju vähem kahju, kui mitmekülgne tärkliserikast toitu sööv taimetoitlane. Kliistrist ehk limast, mida tärkliserikas toit tekitab, vabanemine on aeganõudvam ja kehale raskem. Limavabasse dieeti kuuluvad kõik mahlased puuviljad, soovi korral ka rohelised lehtköögiviljad ja tärklisevabad köögiviljad. Muide õun ja eriti õunamahl on suurepärane limast puhastaja! Päikest ilusal päeval!
Allikas: Internet

0 comments: