BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 2, 2015

Mitmed järgnevad sümptomid on sinul? Kas oled vaimselt ärkamas?!‏

1. Muutuvad unemustrid: rahutus, „kuumad jalad“, mitu korda öösel üles ärkamine.
Oled ärgates kurnatud ja terve päeva jooksul tunned vahelduvat väsimust. On olemas midagi, mida kutsutakse Magamise Mustri Triaadiks, mis esineb paljudel: sa magad 2-3 tundi, ärkad üles, jääd uuesti paariks tunniks magama, ärkad üles, jääd magama. Teiste jaoks on muutunud unevajaduse aste. Sa saad hakkama vähema unega. Viimasel ajal olen ma kogenud suuri energialanieid sööstmas mu kehasse kroontšakrast. See tunne on mõnus, kuid hoiab mind kaua üleval, seejärel hajub. Nõuanne: Harju sellega. Tee sellega rahu ja ära muretse, et ei saa piisavalt und (muretsemine ise põhjustab tihti unetust). Sa suudad päeva vastu pidada, kui keskendad mõtted ainult sellele, mida sul vaja on. Sa võid küsida ka oma Kõrgema Mina käest puhkust teatud aja järel, et saaksid öösel korralikult ja sügavalt magada. Kui sa ei saa kohe uuesti magama jääda, kasuta ülevalolemise momente selleks, et mediteerida, luulet lugeda, päevikut kirjutada või Kuud vaadata. Su keha harjub seejärel uue mustriga.
2. Kroontšakra aktiivsus: kõditunne, sügelus, torkiv tunne peanahal ja/või mööda selgroogu.
Pealael vibreeriva energia tunnetus, energiat tuleks nagu vett duši all olles. Samuti tunned energiat, mis voolab kroontšakra kaudu sisse, seda tuntakse „piserdusena“. Tunnetus võib ka esineda survena kroontšakral, justkui keegi vajutaks oma sõrmega keset sinu pead. Nagu ma mainisin punktis 1, olen kogenud hiiglaslikke energiapuhanguid sisenemas mu kroonitšakrast. Minevikus olen ma tundnud ka üldisemat survet, nagu mu pea oleks õrnalt tangide vahel. Üks mees kirjeldas seda selliselt, et ta kehakarvad seisid püsti ja keha oli üleni kaetud külmavärinatega. 
Nõuanne: See ei ole midagi, mille pärast muretseda. See, mida sa koged, on kroontšakra avanemine. Need tunnetused tähendavad, et oled avanemas jumaliku energia vastuvõtmiseks.
3. Äkilised tundepuhangud
Hakkad kergesti nutma. Tunned ennast vihasena või kurvana peale tühist provokatsiooni. Tunned ennast depressiivsena, kohe seejärel aga õnnelikuna – nagu Ameerika mägede sõit! Tihti on tunnete kogemine või nende rõhumine tuntav südametšakras (keset rinda). Seda ei tohi segi ajada südamega, mis asub südametšakrast vasakul.
Nõuanne: Võta oma tunded vastu sellisena nagu nad tulevad ja seejärel lase neil minna. Mine otse oma südametšakrasse ja tunneta seda emotsiooni. Laienda seda väljapoole ja hinga sügavalt, nii et hingamine algaks kõhust ja läheks üles rinna ülaosani välja. Lihtsalt koge tunnet ja lase sellel ise haihtuda. Ära suuna oma emotsioone kellegi vastu. Sa puhastad oma minevikku. Kui sa tahad mõningat abi, ütle valjusti, et kavatsed kõik need vanad probleemid endast välja lasta ja küsi abi oma Kõrgemalt Minalt. Sa võid ka küsida Loojalt, et ta aitaks sul probleeme väljutada õrnalt ja kergelt. Ole tänulik, et su keha vabastab neid emotsioone ning ei hoia neist kinni seespidiselt, kus nad saaksid sulle kahju teha. Üks allikas viitab, et depressioon on seotud selliste inim- ning töösuhete jms minnalaskmisega, mis enam meiega ja meie sagedustega kokku ei sobi. Kui me tunneme ennast selliste suhete minnalaskmisel süüdlasena, hakkab depressioon seda valu asendama.
4. Nagu ülal kirjeldatud, kerkivad vanad asjad tihti esile; inimesed (või nende teisikud), kellega sa pead probleeme klaarima, tekivad järsku sinu ellu.
Seda iseloomustavad probleemid, mis on seotud asjade ära tegemisega. Võib-olla pead hoopis läbi töötama iseenda probleemid, mis on seotud eneseväärtusega, pillavusega, loomingulisusega, sõltuvustega jne. Erinevad ressursid või ka inimesed, mis neid probleeme aitavad ületada, hakkavad sinu ellu tekkima.
Nõuanne: Sama, mis punkti 3 puhul. Lisaks sellele ära hakka liigselt neid probleeme analüüsima. Nende liigne hindamine põhjustab lihtsalt seda, et hakkad neid uuesti analüüsima sügavamal tasemel iga järgneva tsükliga. Kui vaja, otsi professionaalset abi ja rühi sellest lihtsalt läbi. Ära ürita neid asju vältida või ennast nendest eemaldada. Võta omaks kõik, mis ette tuleb ja täna, et see aitab sind edasi liikuda. Täna oma Kõrgemat Mina selle eest, et sulle on antud võimalus need probleemid väljutada. Pea meeles: sa ei taha, et need probleemid jääksid ju kinni sinu kehasse.
5. Kaaluprobleemid
Kaalus juurde võtmise probleem on fenomenaalne. Mõned inimesed ka kaotavad kaalu. Tihti võtame kaalus juurde, kuna paljud hirmud, mida me alla surume, tulevad nüüd üles, et paraneda. Me reageerime sellega, et ehitame endale kaitsemehhanismid. Üritame ennast maandada või koguda massi, et vastu seista kehas olevatele järjest suurenevatele sageduslainetele.
Nõuanne: Ära karda, vaid lihtsalt aktsepteeri seda oma praeguse olukorra sümptomina. Sa võtad kaalus juurde või maha, kui kõik su hirmud on ühinenud. Vabasta oma ärevus, mis sul selle tõttu esineb. Seejärel võid avastada, et kaalu kaotada või selles juurde võtta on lõpuks jälle lihtsam. Tee trenni. Proovi järgnevat, enne kui sööd: Istu laua ääres, mis on korda seatud. Süüta küünal. Naudi seda, milline toit välja näeb. Aseta oma domineerivam käsi enda südamele ja õnnista sööki. Ütle oma kehale, et sa kasutad toitu, et keha põhjalikult hellitada, kuid et sa ei kasuta toitu ainult oma emotsionaalse nälja kustutamiseks. Seejärel vii käsi vasakult paremale üle toidu ja õnnista seda. Sa võib-olla paned tähele, et toit tundub su käele soojana isegi siis, kui toit on külm – mulle meeldib mõelda, et toit on minu jaoks hea, kui see tundub soe ja toitev ka minu käele. Olen ka tähele pannud, et kui ma harjutan toidu õnnistamist, ei söö ma nii palju. On tähtis endale mitte vaba voli anda, kui oled unustanud enne söömist toitu õnnistada. Kui ma olen selle unustanud ja olen peaaegu söömise lõpetanud, siis sellest hoolimata õnnistan ma toitu. Sel viisil ei libise ma harjumusest välja. Veel üks asi, mida saad teha, et olla toidu söömise ajal kohal – ära vaata telerit ega loe. Naudi terve südamega kõike seda õnnistust, mis on sinu ees.
6. Muutused söömisharjumustes: imelikud isud ja kummalised toiduvalikud.
Mõned avastavad, et ei ole nii näljased, kui varem. Või täpselt vastupidi.
Nõuanne: Ära eita endale seda, mida su keha ütleb, et vajab. Kui sa ei ole kindel, võid kasutada lihasetesti, enne kui valid söögi, et näha, kas see on see, mida su keha tahab. Proovi ka toitu õnnistada, nagu kirjeldatud punktis 5. 
7. Toidutalumatused, allergiad, mida sul kunagi varem pole olnud.
Kui sa muutud järjest enam spirituaalseks, muutud sa ka tundlikumaks kõige suhtes, mis su ümber. Sinu keha ütleb sulle, mida enam võimalik ei ole sallida, nagu keha ise põlgaks seda, mis teda enam hästi ei suuda teenida. Võib-olla vabastad oma keha toksiinidest. Mõned inimesed leiavad, et neil on tihti valge ollus suus, nagu jooksjatel peale võidujooksu.
Nõuanne: Nõelravija ütles mulle kord, et seda on võimalik eemaldada, asetades kaks lusikatäit külmpressitud oliiviõli endale suhu 10-15 minutiks (ükskõik mis juhtub, ära neela), seejärel sülitada välja vetsupotti – mitte kraanikaussi, kuna oled just väljutanud oma kehast toksiine ja sa ei taha, et need oleksid kraanikausis. Pese hambad ja korda protseduuri. Seejärel puhasta uuesti hambad (see võib tunduda vastik, kuid see töötab).
8. Võimenenud meeled. 
Suurenenud tundlikkus.
a) Nägemine: Udune pilk, läikivad objektid, eredate osakeste nägemine, aurad inimeste, loomade, taimede ja objektide ümber. Mõned ütlevad, et näevad endiseid läbipaistmatuid objekte nüüd läbipaistvatena. Kui sa sulged silmad, ei näe sa enam pimedust, vaid punasust. Sa võid ka näha geomeetrilisi kujundeid või eredaid värve ja pilte, kui silmad on suletud. Värvid tunduvad elavamatena – taevas võib paista sinakasrohelisena ja muru erakordselt rohelisena. Tihti näen ma ruudustikku jooksmas mööda maad. Kui sa muutud tundlikumaks, võid sa hakata märkama kujundeid või piirjooni õhus, eriti kui tuba on peaaegu pime. Kui su silmad on avatud või suletud, võid näha valgeid kujundeid oma perifeerses nägemises (need on sinu juhendajad).
Nõuanne: Sinu nägemine muutub mitmel moel – tunnetad uusi nägemise viise. Ole kannatlik. Mis ka ei juhtuks, ära karda. Udust pilku võib kergendada haigutamine. 
b) Kuulmine: Suurenenud või vähenenud kuulmine. Ükskord arvasin, et pean autoga sõites tee ääres peatuse tegema, kuna autorehvide hääl maanteel oli sedavõrd intensiivne. Muud sümptomid sisaldavad müra, piiksude, toonide, muusika või elektroonsete mustrite kuulmist. Mõned kuulevad vee vulinat, mesilaste suminat, vuhatusi, möirgeid või tirisemist. Mõnel inimesel esineb aga asi, mida kutsutakse helidüsleksiaks – sa ei saa alati aru, mida inimesed ütlevad, nagu ei suudaks sa enam iseenda keelt tõlkida. Mõned kuulevad veidraid hääli unes, nagu keegi hõljuks nende ligidal. Sa saad kas paluda kohalolijatel lahkuda või paluda peaingel Miikaelilt, et see olukorra lahendaks. Jällegi, ei ole põhjust karta.
c) Lõhnade, puudutuste ja/või maitse suurenenud tajumine: Ma panen tähele, kuidas suudan nüüd lõhna ja maitse järgi avastada mõningates toitudes keemilisi lisandeid mitte just meeldival moel. Mõned teised toidud võivad jälle imeliselt maitsema hakata. Mõne inimese jaoks on need võimendused ühtaegu suurepärased kui ka segavad. Sa võid tunda isegi lillelõhna. Paljud müstikud tundsid. Naudi seda.
9. Nahaärritused.
Lööbed, punnid, akne, nõgestõbi, vöötohatis. Viha põhjustab lööbeid suu ja lõua ümbruses. Mul oli kätel ja jalgadel dermatiit mitu kuud, mida saatis mu elu varasema perioodi tervendamine. Kui ma olin enamuse probleemist lahendanud, kadus ka dermatiit.
Nõuanne: Sa võid endast väljutada toksiine ja tuua emotsioone pinnale. Kui on olukord või probleem, mida peab väljutama ja sa üritad seda maha suruda, annab su nahk sulle olukorrast seniakaua märku, kuni sa ise emotsioone töötlema hakkad. Tegele oma probleemidega.
10. Tugevad energiapuhangud, mis panevad sind tahtma voodist välja hüpata ja tegevusse astuda.
Nendele järgnevad tihti letargia- ja väsimusperioodid. Väsimus järgneb tavaliselt suurtele muutustele. See on integreerumise aeg, nii et lase tundel olla.
Nõuanne: Mine kaasa koos energia loomusega. Ära võitle sellega. Ole endaga õrn. Tee uinakuid, kui oled väsinud. Kirjuta romaani, kui oled liiga energiline, et magada. Kasuta energia tüüpi ära.
11. Palvetes või meditatsioonis esinevad muutused. 
Sa ei taju enam samu tunnetusi, nagu varem. Puudub sarnane kogemus Vaimuga kontaktis olemises. Raskused keskendumisel. 
Nõuanne: Sa võid olla nüüd muutumas ja pidevamas suhtes Vaimuga, seega võib tunnetus olla uus. Sa harjud selle uue tundmusega. Tegelikult mõtled ja käitud sa nüüd enamuse ajast koostöös Vaimuga. Sa võib-olla leiad ka, et meditatsiooniperioodid on lühemad. 
12. Jõupuhangud.
Sa oled äkitselt pealaest jalatallani kuum. See on hetkeline tunne, kuid ebamugav. Võrdluseks, mõned inimesed tunnevad kuuma asemel külma. Mina olen tundnud mõlemat. Viimasel ajal olen tajunud energialained või -hoogusid minust läbi minemas. Vahel on energia nii intensiivne, et kui see esmalt minu kehasse tuleb, tunnen pisut iiveldust. Kuid kui ma mõtlen sellest energiast kui jumalikust ja lasen hirmust lahti, siis tunnen end imeliselt ja naudin seda tundmust. Kui oled energiaga töötaja, võid avastada, et soojus, mis su kätest läbi jookseb, on tunduvalt võimendunud. See on hea.
Nõuanne: kui tunned ennast ebamugavalt, küsi oma Kõrgema Mina käest, et kui see on sinu jaoks parim, siis võiks veidi temperatuuri vähendada/suurendada. 
13. Erinevad füüsilised ilmingud.
Peavalud, seljavalud, kaelavalud, gripilaadsed sümptomid (seda kutsutakse vibratsiooniliseks gripiks), seedeprobleemid, lihasspasmid või –krambid, kiire südametöö, rinnavalud, muutused seksuaalses ihas, tuimus või valu jäsemetes ning mittetahtlikud häälitsused või kehaliigutused. Mõnel meist on ajutiselt tervendamise perioodiks isegi tagasi tulnud vanad ilmingud lapsepõlvest.
Nõuanne: Tuleta meelde, mida ütlesin meditsiinilise abi otsimisest, kui sul seda vaja on! Kui oled kindlaks teinud, et tegemist ei ole meditsiinilise seisundiga, ole rahulik, mõistes, et see on kõigest ajutine. 
14. Noorem välimus.
Kui sa eemaldad emotsionaalsed probleemid ja vabastad piiravad uskumused ja raske minevikuga kaasas käiva koorma, tunned sa ennast tegelikult kergemana. Sinu sagedus on kõrgem. sa armastad ennast ja elu rohkem. Sa hakkad nägema välja perfektse sinana, nii nagu sa tegelikult oled.
15. Elavad unenäod.
Vahel on unenäod nii reaalsed, et sa ärkad segaduses üles. Sul võivad isegi olla kirkad unenäod, mida sa otseselt kontrollid. Paljud unenäod võivad olla müstilised või sinu jaoks sõnumeid kanda. Mõne unenäo puhul sa lihtsalt tead, et sa ei „näe und“ – mis juhtub, on kuidagi liiga reaalne.
Nõuanne: Sa mäletad seda, mis on sinu jaoks oluline meelde jätta. Ära survesta midagi. Kõige olulisem, ära karda.
16. Sündmused, mis muudavad sinu elu täielikult.
Surm, lahutus, töökoha muutus, kodu kaotus, haigus ja/või mõni teine katastroof – vahel mitu tükki korraga! Jõud, mis muudavad sind aeglaseks, lihtsustavad, muudavad ja analüüsivad uuesti seda, kes sa oled ja mida sinu elu sinu jaoks tähendab. Jõud, mis põhjustavad kõige selle vabastuse, millega oled seotud, jõud, mis äratavad sinu võime armastuseks ja kaastundeks kõigi suhtes. 
17. Soov lahti öelda piiravatest mustritest, elu tühjaks imevast töökohast, tarbivast eluviisist ja mürgistest inimestest või situatsioonidest.
Sa tunned põhjapanevat vajadust „ennast ja oma elueesmärki leida“ – nüüd kohe! Sa tahad olla loominguline ja tunda ennast vabana sellisena nagu sa tõesti oled. Sa võid avastada, et oled lummatud kunstist ja loodusest. Sa tahad liigsest pagasist (nii asjade kui inimeste mõttes) vabaneda, mis sinu jaoks enam eesmärki ei teeni. 
Nõuanne: Tee seda!
18. Emotsionaalne ja vaimne segadus.
Tunne, et sa pead oma elu joonde seadma – see tundub suure segadusena. Samal ajal aga tunned ennast kaootilisena ja võimetuna keskendumiseks. Vaata ka punkti 45. 
Nõuanne: pane oma kõrv südamele ja sinu mõistus järgneb sellele.
19. Introspektsioon, eraldatus ja huvipuudus asjade suhtes, mis on suunatud väljapoole. 
See etapp on tulnud üllatusena paljudele ekstravertidele, kes varem on ennast näinud väljapoole elavatena ja kõigega seotud olevatena. Nad ütlevad: „Ma ei tea miks, kuid mulle ei meeldi enam nii tihti väljas käia.“
20. Loomingulised pursked.
Inspiratsioonid kujutistena, ideedena, muusikana ja teiste loominguliste väljunditena, tihti ülevoolava sagedusega.
Nõuanne: Pane vähemalt need inspiratsioonid kirja, kuna Vaim räägib sinuga, kuidas sa võiksid täita oma eesmärki ja aidata kaasa planeedi tervenemisele. 
21. Tunned, et aeg kiireneb.
See tundub nii, kuna sinus on leidnud nii palju muutuseid aset niivõrd lühikese aja jooksul. See muutuste arv tundub suurenevat. 
Nõuanne: Kui jagad päeva ajasegmentidesse ja kokkusaamisteks, siis kiirenduse tunne suureneb. Sa võid aja kulgu aeglustada, rahunedes ja sisenedes praegusesse hetke ja panna tähele seda, mis hetkel toimub, mitte mõelda sellele, mis juhtuma hakkab. Võta aeg maha ja ütle endale, et sul on piisavalt aega. Küsi oma Kõrgema Mina käest selleks abi. Hoia oma tähelepanu käesoleval hetkel. Proovi minna ühest tegevusest teise sujuvalt. Ole kursis juhendustega, mis tulevad sinu seest. Sa võid ka aja kulgu muuta, kui küsid seda. Järgmine kord, kui tunned, et aeg läheb kiiresti, ütle: „Aeg maha, palun. Mul on vaja aega, et ----„. Seejärel rahune.
22. Koheselt saabumise tunne. 
Tunned, et midagi kohe juhtub. See võib tekitada ärevust. 
Nõuanne: Ei ole midagi, mille pärast muretsema peaksid. Asjad muidugi juhtuvad, kuid ärevus tekitab liigseid probleeme. Kõik sinu mõtted – positiivsed või negatiivsed – on palved. Ei ole midagi, mida karta.
23. Kannatamatus.
Sa tead küll paremini, kuid sellest hoolimata ei suuda vahel midagi parata. Sa tahad sellega kiiresti ühele poole saada, mis sinu poole tulemas. Teadmatus ei ole mugav.
Nõuanne: Õpi elama teadmatusega, aru saades, et miski ei tule sinuni enne, kui oled selleks valmis. Kannatamatus on tegelikult usalduse puudumine, eriti sinu Kõrgemasse Minasse. Kui sa keskendud hetkele, hakkad kogema imesid – jah, isegi liikluses.
25. Tunne, et oled kuidagi teistsugune. 
Pead tõstab tunne, et kõik sinu elus tundub uus ja muutunud, et sa oled oma varasema mina seljataha jätnud. Sa oledki. Sa oled palju suurem, kui sa suudad arvata. Oodata on veel paljugi.
26. „Õpetajad“ tekivad igal pool perfektse ajastusega, et sind sinu teekonnal aidata. 
Inimesed, raamatud, filmid, sündmused, Emake Loodus jpt. Õpetajad võivad tunduda nii negatiivse kui positiivsena, kui oled lõksus mustvalges mõtlemises, kuid, lähtudes transtsendentaalsest persepktiivist, on nad alati perfektsed. Just sellised, keda sa vajad, et õppida ja edasi liikuda. Muide, me ei saavuta iialgi rohkem, kui me oleme valmis perfektselt omandama. Iga väljakutse esitab meile võimaluse meie oskust näidata, seda väljakutset läbides.
27. Sa leiad vaimse tee, mis tundub sulle loogiline ja „räägib sinuga“ kõige põhjapanevamal viisil.
Äkitselt saavutad vaatepunkte, mida iialgi endast poleks arvanud. Sa tunned nälga rohkemate teadmiste järgi. Sa loed, jagad teistega, küsid küsimusi ja sisened süvitsi teemadesse, et teada saada rohkem selle kohta, kes sa oled ja miks sa oled. 
28. Sa liigud läbi õppimise ja endaga seotud probleemide suurel kiirusel. 
Sa tajud, et mõistad asju üsna valmilt. 
Nõuanne: Hoia meeles, et asjad tulevad sinu juurde, kui oled valmis tervenema. Mitte varem. Tegele ükskõik millega, mis sinu suunas tuleb, julgusega ja sa saad kiiremini probleemidest jagu. 
29. Nähtamatud juuresolijad.
Siin on „maagiline“ jutt. Mõned inimesed ütlevad, et nende ümber on öösel olendid või tunnevad, et neid puudutatakse või nendega räägitakse. Tihti ärkavad nad võpatusega. Mõned tunnevad, et nende keha või voodi rapub. Vibratsioonid on põhjustatud energeetilistest muutustest peale seda, kui tunnete vabastamine on leidnud aset. 
Nõuanne: See on tundlik teema, kuid sa võid ennast paremini tunda, kui õnnistad voodi ja selle ümbruse enne, kui magama lähed. Ma tunnen kindlalt, et olen ümbritsetud ainult kõige võimsamatest vaimsetest olenditest ja ma olen alati turvaline Jumala hoole all. Vahel aga jõuab hirm siiski minuni ja kutsun peaingel Miikaeli ja/või peaingel Urieli. Ma ei heida endale ette, et kardan vahel. Ma annan endale andeks, kui kell kolm öösel ei suuda täievõimuline olla.
30. Ilmutused, visioonid, „illusioonid“, numbrid ja sümbolid.
Näed asju, mis omavad sinu jaoks spirituaalset tähendust. Paned tähele, kuidas numbrid kerkivad teadvuses esile sünkroonselt. Kõigel on sõnum, kui sa võtad aega, et vaadata. Ma naudin seda kogemust, kui „saan sõnumitest aru“. Milline lõbu!
31. Suurenenud integratsioon.
Sa saad aru, et on aeg otsida ja rääkida tõde. Äkitselt tundub sulle tähtis see, et muutuksid enam tõeliseks, rohkem iseendaks. Sa võid öelda inimestele „ei“, kellele sa oled üritanud minevikus meeldida. Sa võid leida, et on talumatu püsida abielus, töökohal või elukohas, mis ei toeta seda, kes sa oled. Sa võid ka leida, et ei ole kohta, kuhu peita ja ei ole saladusi, mida hoida. Ausus muutub oluliseks aspektiks kõikides sinu suhetes.
Nõuanne: Kuula oma südant! Kui su sisemine juhendaja ütleb sulle, et sa ei tohiks midagi teha, siis võta sõna ja tegutse. Ütle „ei“. Sarnaselt, sa pead ütlema asjadele „jah“, mis sind kohustavad. Sa pead riskeerima sellega, et ei meeldi kõigile, ilma süütundeta, et saavutada spirituaalne iseseisvus. 
32. Harmoonia hooaegade ja tsüklitega.
Sa muutud hooaegadega, kuu faasidega ja looduslike tsüklitega samal tasemel olevaks. Tekib suurem tajutunne sinu koha jaoks loomulikus maailmas. Tugevam ühendus Maaga.
33. Elektrilised ja mehhaanilised tõrked.
Seal kus oled, võivad tekkida lambipirni vilkumised, arvuti läheb lukku, raadio läheb „hulluks“. 
Nõuanne: Kutsu oma ingleid ja juhendajaid või Püha Elohim’it, et parandada või seada kaitsemull masina ümber. Ümbritse oma auto sinise valgusega. Naera.
34. Suurenenud sünkroonsus ja paljud väikesed imed.
Otsi neid rohkem.
Nõuanne: Sünkroonsed sündmused näitavad sulle, kas oled liikumas õiges suunas või tegemas õigeid valikuid. Austa neid vihjeid ning sa püsid rajal. Vaim kasutab sünkroonsust, et sinuga suhelda. See on aeg, kui hakkad kogema igapäevaseid imesid. Vaata punkti 30.
35. Suurenenud intuitiivsed võimed ja teadvuse muutunud tasemed. 
Mõtled kellelegi ja kohe kuuled temast. Veel enam sünkroonsusi. Tajud äkilisi insaite mustrite või sündmuste kohta minevikust. Selgeltnägemine, kehavälised kogemused ja muud sarnased fenomenid. Kasutad kanaleid ingelliku ja Kristuse-teadvuse energia transpordiks. 
36. Vaimuga suhtlemine
Omad kontakti inglitega, vaimudest juhtidega ja teiste pühalike olenditega. Järjest rohkematele ja rohkematele inimestele tundub see võimalus olevat antud. Tunned inspiratsiooni ja valdad informatsiooni, mis leiab väljundi kirjutamises, maalimises, ideedes, suhtlemisel, tantsimisel jne.
37. Tunned ennast kõigega ühena
Tervikuna tundmise otsene kogemus. Transtsendentaalne taju. Sind ujutatakse üle kaastundega ja armastusega terve elu suhtes. Kaasatundev eraldatus või tingimusteta armastus kõige vastu on see, mis viib meid uutele rõõmu ja teadvusega seotud tasemetele. 
38. Rõõmu ja õnnetundega seotud hetked.
Sügav rahutunne ja teadmine, et sa ei ole kunagi üksi.
39. Integratsioon.
Sa muutud emotsionaalselt, psühholoogiliselt, füüsiliselt ja vaimselt tugevamaks ja puhtamaks. Sa tunned, et oled enda Kõrgema Minaga samal tasandil.
40. Eesmärgi järgi elamine.
Sa tead, et lõpuks teed seda, milleks Maale tulid. Tekivad uued oskused ja anded, eriti seoses tervendamisega. Sinu elu- ja/või töökogemused ühinevad ja hakkavad mõtet omama. Sa hakkad neid kõiki lõpuks kasutama.
Nõuanne: Kuula oma südant. Sinu kirg viib sind sinna, kuhu sa pead minema. Mine kaasa ja küsi oma Kõrgemalt Minalt: „Mis on see, mida sa tahad, et teeksin?“. Otsi sünkroonsusi. Kuula.
41. Tunnetad ennast loomadele ja taimedele lähemal olevana.
Mõne inimese jaoks tunduvad loomad nüüd rohkem „inimlikena“ oma käitumises. Metsloomad kardavad sind vähem. Taimed vastavad su armastusele ja tähelepanule rohkem, kui iial varem. Mõnel on sulle võib-olla isegi sõnumeid. 
42. Teiste dimensioonide olendite nägemine.
Loor dimensioonide vahel on õhem, nii et see ei ole üllatav. Lihtsalt püsi enda võimutäielikkuses. Sa oled palju võimsam, kui iial suudad ette kujutada, nii et ära karda hirmu. Küsi oma juhendajatelt abi, kui endiselt kartusesse libised.
43. Näed inimese tõelist olemust või näed armastatute teist nägu – nende minevikuelu või paralleelset elu.
44. Füüsiliselt lood mõtteid ja soove kiiremini ning efektiivsemalt. 
Nõuanne: Jälgi oma mõtteid. Kõik mõtted on palved. Ole ettevaatlik selle suhtes, mida soovid. 
45. Vasaku ajupoolkera udu.
Sinu selgeltnägijavõimed, sinu intuitiivne teadmine, sinu tundmused ja kaastunne, sinu võime oma keha tajuda, sinu visioonid, sinu loovus – kõik tulevad paremast ajupoolkerast. Selleks, et see pool ajust saaks paremini areneda, peab vasak ajupoolkera veidi sulguma. Tavaliselt vasaku ajupoolkera kord, organiseerimine, struktuur, lineaarsed jadad, analüüs, hindamine, täpsus, fookus, probleemide lahendamine ja matemaatika domineerivad meie tihti vähem hinnatud parema ajupoolkera üle. Mis tagajärjena tekib, on mälulüngad, sõnade asetamine valesse järjekorda, suutmatus või soovipuudus väga kaua raamatut lugeda, suutmatus keskenduda, unustad, mida just pidid ütlema, suulise ja kirjaliku kommunikatsiooni suhtes esinev kannatamatus, tühjusetunne, hajutatuse tunne, uurimisega seotud või kompleksse informatsiooni kadumine, tunne, et pommitatakse sõnadega ja rääkimise ja infoga ning vastumeelsus kirjutamise suhtes. Vahel tunned end tuimana ja ei soovi analüüsida, elada kaasa intelligentsele vestlusele või asjade uurimisele. Teiselt poolt võid leida, et oled haaratud asjade kogemisest – videod, fotodega ajakirjad, ilusad kunstiteosed, filmid, muusika, skulptuurid, maalimine, inimestega koos olemine, tantsimine, aiapidamine, kõndimine ja teised liigutustega seotud väljendusviisid. Sa otsid spirituaalset sisu, isegi ulmet.
Nõuanne: Sa võid avastada, et kui lubad oma südamel ja paremal ajupoolkeral sind juhtida, aktiveeritakse vasak ajupoolkera seejärel sobivalt, et sind toetada. Mõnel päeval muutub see kõik tasakaalukaks sel viisil, et kasutad mõlemat ajupoolkera täielikult. 
46. Pearinglus. 
See leiab aset, kui oled maandamata. Võib-olla oled just ületanud suure emotsionaalse probleemi ja sinu keha harjutab sind „kergemasse“ olekusse ümber lülituma.
Nõuanne: Maanda ennast, süües valku. Vahel on ka lemmiktoidud head. Ära tee nii, et ükski toit oleks sinu jaoks „hea“ või „vale“. Kasuta oma sisemisi juhendajaid, et teada, mida sa käesoleval hetkel vajad. Võta jalanõud jalast ja aseta jalad mõneks minutiks rohu sisse.
47. Kukkumine, õnnetused, luumurrud.
Sinu keha on maandamata või on sinu elu tasakaalust väljas. Ka võib sinu keha sulle öelda, et võta asju aeglasemalt, uuri teatud eluaspekte või tervenda teatud probleeme. Alati on kõiges sõnum. Kui ma hiljuti murdsin oma pahkluu, siis järelikult minu säär võttis selle probleemi enda kanda, millega mina keeldusin tegelemast. See on kõik, millest eelnevalt kirjas.
Nõuanne: Ole maandatud, võttes oma jalanõud jalast ja asetades jalad muru sisse; veel paremgi – heida ise muru peale pikali, ilma tekita, mis sinu all oleks. Tunne maad oma keha all. Mine loodusesse. Võta aeg maha ja pööra asjadele tähelepanu. Hoia mõtteid selle juures, mida sa teed. Tunneta oma tundeid, kui need kerkivad esile. Ole olevikus. Ümbritse ennast sinise valgusega, kui tunned ennast nõrgana.
48. Tuntavad südamelöögid.
Kiiresti lööv süda on üldiselt seotud südametšakra avanemisega. See kestab ainult mõned hetked ja tähendab, et süda on ennast uuesti tasakaalu seadmas peale emotsionaalset väljalaset. Mul oli üks konkreetne episood, mis mind hirmutas. Ärkasin keset ööd hirmununa üles, süda peksis sees. Ma arvasin, et see tuleb mu rinnust välja. See juhtus ainult korra ja nagu ma aru saan, oli hiiglaslik südametšakra avanemine. Aga ma käisin ka arsti juures. Mu südamega pole midagi viga.
Nõuanne: Hoia meeles, mida ütlesin meditsiinilise tähelepanu kohta, juhul, kui seda vaja. Räägi oma arstiga igasugustest tervislikest seisunditest, millega sa rahul pole.
49. Kiirem juuste ja küünte kasv.
Keha kasutab rohkem proteiini. Kahju, et me ei saa kehale öelda, kus karvu kasvatada ja kus mitte (või saame?)
50. Iha leida hingekaaslane või kaksikleek.
Rohkem kui iial varem, tekib iha selle vastu, et leiaksime suhte, mis sobib kokku sellega, kes me oleme.
Nõuanne: Tõde on see, et me peame sarnanema sellele inimesele, kellele tahame meeldida. Me peame ennast ja seda, kus me praegu oleme, armastama enne, kui saavutame oma „perfektse“ kaaslase kiindumuse. Töö algab kodust. Mina arvan, et see toimib nii: Hoia soovi selle inimese järgi oma südames, kuid ilma sidemeteta. Eelda, et ühel päeval sa kohtad kedagi, kes on sulle rohkem sobivam, aga lase minna kõigil ootustel selle kohta, kes see täpselt on ja millal see juhtub. Selle asemel keskendu enda elu puhastamisele ja proovi sarnaneda sellele inimesele, keda sa tahad. Ole õnnelik nüüd ja kohe. Naudi elu. Siis võid näha...
51. Esile kerkivad meenutused.
Kehalised meenutused, allasurutud mälestused, möödunud ja/või paralleelse elu kujutised. Me tervendame ja integreerime oma tervet mina, seega võid eeldada, et sul mõned sellised kogemused tekivad. 
Nõuanne: Hoia meeles, et parim on meenutada seda, mis tuleb pähe, jäta ülejäänu sinna, kus ta on. Ära analüüsi kõike surmani (sest siis sa jääd igavese tsükli sisse, kus sa järjest arutad probleeme) ja tunneta oma tundeid nii, nagu nad esile kerkivad. Küsi abi oma sisemistelt juhendajatelt.
!!!Seda teksti võib jagada, aga palun saatke see tervikuna. Aitäh. Armastust ja kallistusi! -Annarita-
Allikas: Internet

0 comments: