BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 27, 2009

Mitmekülgne oliiviõli .......






Foto: Ilmar Saabas


Vanas Kreekas nimetas Homeros oliiviõli kuldseks vedelikuks. Tuhandeid aastaid hiljem kasutame seda looduse eliksiiri toidu valmistamisel, enesepuhastuseks ja mediteerimisel. Loe, kuidas saad koduses majapidamises oliiviõli tarvitada.
Valulik kurk

Kui külmetuse tõttu kurgus kõditab ja see on sind ära tüüdanud, rüüpa sõõmuke oliiviõli. See pehmendab kurku ja leevendab tugevat köha.
Kõrvavalu
Kui sind vaevab kõrvavalu või tahad lihtsalt kõrvu puhastada, määri õrnalt kõrva väljastpoolt oliiviõliga niisutatud vatitikuga. Õli pehmendab kõrvavaiku ning seda on lihtsam eemaldada.
Tõhus silmameigieemladaja
Sinu ripsmetušš suudab ehk küll vastu panna sinu pisaratele, kuid oliiviõli vastu ei saa. Hõõru õrnalt oliiviõli oma näole ning puhasta kohe vatiga näo- ja silmameik.
Juuksetoonik
Ära lase oma juustel ennast kontrollida. Taltsuta oma lakka mõne tilga oliiviõliga, niisutades nii peanahka ja peletades tüütut kõõma.
Allikas: DVBL Magazine
Naistekas
25. september 2009 05:30



1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.