BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 6, 2012

Kaheksa põhjust seksida

Avaldame kaheksa tõeliselt head põhjust, miks peaksid töömured peast viskama ning abikaasa kohe voodisse tirima!

Seks teeb naise kauniks
Teaduslikult on tõestatud, et seksi ajal toodab naise keha suures koguses östrogeeni. See aga paneb juuksed läikima ja teeb naha siledaks.

Seks teeb naha ilusaks
Õrn ja aeglane seks vähendab dermatiidi riski. See vähendab nahalööbeid ja parandab iluvigasid. Seksi ajal eralduv higi puhastab poore ning nahk hakkab kaunilt särama.

Seks aitab kaalu alandada
Seks on kaalu kaotamiseks suurepärane võimalus. Seksiga saad kõik romantilisel õhtusöögil kogutud kalorid kaotada ning aktiivne liigutamine muudab keha elastsemaks ja painduvamaks.






Seks on sport
Seks (kui kasutad kaitsevahendeid) on kõige turvalisem ja nauditavam spordiala — see pingutab ja toniseerib pea kõiki lihaseid.

Seks ravib depressiooni
Seks on efektiivseim sügava ja pikalt kestnud depressiooni ravi. Seksi ajal toodab keha endorfiine ehk õnnehormoone, mis tekitavad koheselt tunde, et kõik on hästi ja probleemid tunduvad palju tühisemad ning lihtsamini lahendatavad.

Seks teeb naised meeste jaoks atraktiivsemaks
Seksuaalselt aktiivne keha toodab rohkelt feromoone — lőhnaained, mis mőjuvad vastassugupoolele ja kutsuvad esile alateadliku seksuaalse erutuse. Teisisõnu — ajavad mehed hulluks!

Seks parandab peavalu
Seksil vabanev oksütotsiin leevendab peavalu. Seega järgmine kord, kui mees tahab mürada, mõtle hoolega enne, kui teatad, et pea valutab.

Seks on rahusti
Seks on kõige turvalisem rahusti maailmas. Mõju on 10 korda tugevam kui populaarsel vaaliumil.

Allikas: Geniusbeauty

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.