BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 24, 2010

ARMASTUS

Armastus ei ole see, mida sa tahad, vaid see mis sa oled. On väga oluline neid kahte mitte segi ajada. Kui sa arvad, et armastus on see mida sa tahad siis sai käid ja otsid seda kõikjalt. Kui sa aga arvad, et armastus on see, mis sa oled siis sa käid ja jagad seda kõikjale. Teine lähenemine annab sulle selle, mida sa otsides ei leia. Ja ometi ei saa sa anda selleks, et saada. Tehes nõnda on sama hea kui öelda, et sul hetkel seda pole ning sellest saab sinu reaalsus. Ei, sa pead andma armastust kuna sul on seda anda ning seda tehes koged selle olemasolu iseendas.

— Neale Donald Walsch

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.