BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 18, 2010

On kerge saada õnnelikuks

On kerge saada õnnelikuks

Mis teeb sind õnnelikuks? Erinevad inimesed vastavad sellele küsimusele erinevalt. Tegelikult on õnne ja täiuslikkuse otsimine jätkunud juba aastasadu.

Tihti koguvad inimesed muinasjutulisi rikkusi ning mõistavad hiljem, et nad on ikka samasugused inimesed, kui enne jõukaks saamist ja et raha ei ole neid õnnelikuks teinud.

Mis toob õnne?

Minu kogemuste põhjal tuleb õnn koos probleemide lahendamisega. Eks ole ju sinulgi hea olla, kui sa oled lahendanud edukalt mõne probleemi!

On olemas teatud tunne, mida tekitab kordaminek. Seda võid tunda vaid edu puhul. See on õnne, rahulolu ja täiuslikkuse tunne.

Mida rohkem kordi sul tegevused õnnestuvad, seda tihemini sa aistid seda tunnet. See viib tarkuseni -teatud hulk õnnestumise tundeid viib tarkuseni.

Õigesti tegemine

Mis asi teeb meie olemise heaks kui me lahendame probleeme? Miks see toob meile õnne? Võibolla ehk seepärast, et me oleme tulnud siia ilma parandama probleeme, ning tehes seda, mida me tulime siia tegema, saame tunde vormis tasuks õnne, rahulolu ja täiuslikkuse. Kas sulle on mõnikord mõtesse tulnud küsimus, et kes sind siia saatis ja miks?

Mina olen seda mõttes küsinud.

Olen küsinud, et kas ma ehk tulin siia selleks, et vaid nautida maiseid rõõme.

Kuid nii see ei saa olla. Palju veini, mitu naist ja liiga palju pidutsemisi loovad inimesele probleeme. Olen tundnud mitut inimest, kes on surnud alkoholi ja kõikvõimalikust üleliigsusest tekkinud stressi tõttu.

Kui midagi, mida sa teed, teeb su kehale halba ja põhjustab enneaegset surma, siis sa ei peaks seda tegema. See tõde tundub kindlasti olevat liiga lihtne.

Mida sa peaksid tegema.

Teisalt olen ma kindel selles, et osaledes konstruktiivses ja loovas tegevuses inimene rikastub. Keegi ei maksa teisele palka "magusa elu" eest. Ja jookide, naiste ja lõbustuste peale kulub palju raha.

Kuid inimesed maksavad, ja maksavad hästi, nende asjade eest, mida teed konstruktiivsel ja looval viisil ja mille abiga parandad probleeme ja teed maailmast koha, kus on parem elada.

Samuti ma arvan, et ka kõrgem intelligents toetab meid probleemide lahendamise teel. Me ei ole siin vaid selleks, et süüa, magada ja lihtsalt püsida elus. Me oleme siin probleemide lahendamiseks.

Kuidas sa lähed siit edasi.

Meile on ikka öeldud, et õpime vigadest. Meile on öeldud, et me peame minema läbi tule ja vee enne kui jõuame trepi kõrgema astmeni õnneni. Kuid nüüd on teada parem variant:

Kasuta ära neid õnnestumisi mis sul on, et veel paremini tegemistes õnnestuda. Alati, kui sul õnnestub lahendada üks probleem, vallutab sind see tüüpiline õnne ja rahulolu tunne.

Hiljem mine tasandile, tuleta meelde ja ela uuesti läbi mõlemad, nii õnnestumise, kui ka ennekõige selle erilise õnne tunde. Siis sul õnnestuks see tegu justkui teist korda veel.

Üks õnnestumine viib järgmise õnnestumiseni. Mitmed kogunenud õnnestumised viivad tarkuseni.

Nii, et kasuta ära neid õnnestumisi, mis sul on, kuigi sul alguses neid ehk eriti palju võibolla ei ole, nõnda, et need juhiks sind uutele õnnestumistele.

Oma sügaval sisemuses saad sa veel rohkem kasu, kui sa avastad, et teedki seda, mida sa tulid siia tegema ning võttes osa konstruktiivsest ja loovast tegevusest, liigud samas suunas loojaga.

Selle tulemusena muutub sinu mina-pilt, sa hakkad ennast rohkem hindama, ja järjest enam tõuseb eneseusaldus ning tekitab sinus täiuslikkuse tunde.

Ei ole olemas võlusõnu, millega võib selle sinu eest kõik ära teha. Ainult oma suhtumiste muutmisest ei piisa, peab ka füüsilisel tasandil tegutsema õigesti.

Kui sinust saab parem inimene (sest sa teed seda, mida sa tulid siia tegema), siis sa ka tunned end olevat parem inimene. Ning mis kõige tähtsam sa ka tõesti oledki parem inimene. Mida enam sa probleeme lahendad, seda suurem on ka sinu tasu.

Keegi ei maksa sulle lõbutsemise eest. Tegelikult läheb lõbutsemine sulle päris palju maksma.

0 comments: