BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 14, 2011

Midagi ilusat inglitest....‏

Vaba tahte seaduse järgi tohivad inglid meie eludesse sekkuda ainult meie enda nõusolekul. Meil on vaja neilt abi paluda, et nad saaksid meid aidata ja meie nende abistava õnnistuse osaliseks saada. Ainsaks erandiks on olukorrad, kus oleme eluohtlikus seisus, aga meie aeg siin ilmas pole veel ümber saanud. Siis tulevad appi inglid ja abistavad meid erakordselt. Paljud inimesed on just siis tunnetanud ingleid nende ümber või toimub midagi väga müstilist ja tavamõistusele olematult võimatut.
Võib pöörduda lihtsalt:
Inglid, palun aidake mind. Tänan teid!
Kallid inglid kõrgemast valgusest Isa juurest, palun aidake mind seoses....Tänan teid!
Kallid inglid palun juhendage kuidas ma leiaks (soovitu)..Tänan teid!
Kallid inglid palun õnnistage mu tänast päeva, luban teil sekkuda ja oma toimetamisi imeliselt korraldada, et nad oleks nii mulle kui ka kõigile teistele õnnistuseks...Tänan teid!
Kallid inglid palun aidake mul leida rahu ja taskaalu. Tänan teid!
Kallid inglid palun kaitske mind kõige kurja ja negatiivse eest. Tänan teid!
Kallis Miiakel palun lõika minu küljest ära kõik energetilised sidemed, mis mind kurnavad ja väsitavad. Tänan sind!
Kallis Miikael palun eemalda minu küljest ära kõik deemonid, vaimud ja energeetilised olevused. Tänan sind!
Kallis Raafael palun tervenda mind. Tänan sind!
Kallis Gaabriel palu meenuta mulle mu elueesmärki. Tänan sind!
Kallis Borto palun puhasta mu kodu ja kõik asjad negatiivsest energiast. Tänan sind!
Jne jne jne
Paluge abi kõiges mis teile muret valmistab ja teadke, et see laheneb imeliselt!
Inglite tervendav vägi on teiega alati, teil tuleb vaid neid appi paluda!

2. Usaldage neile oma probleem.
Jumal ja inglid saavad teid aga aidata vaid siis kui te olukorra täiesti vabaks annate.
Kui palume aga siiski hoimame probleemist kinni ei saa nad meid aidata. Sest siis näitame välja soovi ise selle probleemiga hakkama saada ja selle läbi kogemusi saada. Miski universumist ei saa sekkuda maal elava inimese elusse ja olukordadesse kui inimene seda ei lase. Vahel toimub see meile mitte teada olevalt peenteadmiste tasandil.
Seega püüavad inglid juhtida teie tähelepanu sellele, et te me teadvustaksime oma mõtteid. Kui palume abi inglitelt siis andke see probleem nagu mõttes täielikult nendele. Võite seda lausa ette kujutada nt raske pallina mida ulatate inglitele. Näiteks teile valmistab muret raske ülesanne koolis ja teie pinginaaber võtab selle enda lahenda, te ulatate talle paberi ja tunnete kuidas saabub rahu, sest teid adatakse. Või nagu te lapsena andsite oma katkise mänguasja emale paranda. Te andsite selle kindla veendumusega, et see saab terveks. Tunnetage kuidas ema sõnadele, et kõik saab korda kadus mure teie õlgadelt. Kui te hakkate aga emalt või pinginaabrilt iga natukese aja tagant küsima no kas saab ikka terveks või lahendatud, takistate ju neil teid aitamast.
Kui soovite tõesti abi, usaldage oma probleem täielikult Jumala ja inglite hoolde!
3. Uskuge, et Jumal ja Inglid saavad teid aidata!
Uskuge, et Jumal ja inglid on olemas ja te tõesti saate neilt abi ja juhatust paluda. Kui teie usk on nõrk ja te vajate kuidagi kinnitust nende olemasolu kohta. Siis paluge neilt selgesti arusaadavat märki. Paluge ka märki kui olete teinud palve, et teid on kuulda võetud. Märgi saamiseks märgake neid enda ümber ja te tunnete selle ära. See saabub teiel imeliselt ja võib olla oma olemuselt väga lihtne aga teie tunne on siin see mis teid abistab, te tunnete, et see on see- see on märk inglitelt teile. See võib olla, et teie ette liugleb valge sulg, linnuke koputab aknale või kuulate järsku laulusõnu, kus mainitakse ingleid.
4. Usaldage Jumalat ja ingleid.
Pole vaja teha Jumalale ja inglitele ettekirjutisi, mil moel meie probleemi lahendada. Selle asemel on tarvis usaldada Jumala lõputut tarkust ning loovust, teades, et tema suudab leida olukorrale parima lahenduse, parema, kui meie inimlik mõte ja meel seda suudaksid. Pidage meeles: Jumal soovib teid näha õnnelikuna!
Inglite välja pakutud lahendused on imelised. Kõik mis meile muret valmistab labub järsku lihtsalt ja imeliselt. Tihti nii lihtsalt, et tekib küsimus miks ma küll selle peale varem ei tulnud. Aga Jumal ja Inglid näevad suurt pilti. On vaja teatud asjade kokku langemist, et soovitu teieni jõuaks. Selleks, et meie probleemile saaks tulla selline tulemus, on vaja toimida väga paljudel universumi seadustel, millest meil paljudel ei ole aimugi veel seega usaldage see keeruline osa neile ja nautige imelist tulemust nagu laps, kes saab abi oma vanematelt. Te ju ei hakkaks oma emale tegema ettekirjutust kuidas, ta täpselt peaks teile putru segama. Te ju usaldate teda ja sööte tänus.
5. Järgige Jumala juhatust.
Pärast seda, kui olete oma mure usaldanud Jumala ja inglite hoolde, võivad nad teil paluda astuda inimlikul tasandil mõned sammud olukorra lahendamiseks. Olge avatud ja ergas, et järgida jumalikku juhatust, sest selleks, et muudatused saaksid füüsilises plaanis toimida, tuleb ka teil midagi selleks teha. Olge avatud, et teile sobivat moodi jõuaksid teieni Inglite nõuanded ja juhatused. Võite saada neilt juhiseid idee, imelise mõtte, sisetunde, unenäö, visiooni, sisemise teadmise, intuitiivse tunde, sisehääle, kuulmise, nägemuse, kanaldamise vahendusel.
Kui teile jääb nende sõnum ebaselgeks paluge veel selgesti arusaadavamat sõnumit.
Kui teile jääb sõnumite allikas ebaselgeks, paluge Jumalalt kinnitust. Jumal ja inglid saadavd teile alati toetavaid ja armastavaid sõnumeid. Kui saate kas hirmutava või solvava sõnumi, siis ärge seda järgige! Jumalt oma südames hoides ei ole vaja karta tumetate jõudude ja vaimude sekkumist. Jumala jumalik armastus on ainus tõeline vägi. Pimeduse ja hirmu loodud mõttevormid on pelgalt illusioonid, mis võivad meid „kahjustada“ ainult siis, kui neile selleks voli anname. Seepärast jääge pärast inglitelt abi palumist ootama jumalikku nõuannet, kuidas probleemset olukorda lahendada. Saadud juhtnöörid on vastus teie palvetele, sest ka teil on vaja midagi ette võtta, et Jumal saaks teid aidata. Mõnikord tähendab see konkreetseid tegusid, näiteks paluvad inglid teil mingisse kindlasse kohta minna või mõnele inimesele helistada.
Teinekord võib jumalik juhatus puudutada teie südant ja meelt, näiteks kui inglid paluvad teil andestada kas enesele või kellelegi teisele. Ükskõik milline nende sõnum ka pole, teadke, et see tuleb kõigi lahenduste ja tervenemise allikast. Neid juhtnööre järgides paraneb teie olukord õige pea.


Pole olemas liiga tühist või liiga keerulist probleemi, mille lahendamiseks ei võiks ingleid appi kutsuda! Pole olemas ühtegi sellist tegu ega mõtet, mille pärast inglid teid võiksid hüljata või teid vähem armastada võiksid. Pole olemas inimest, kes ei võiks paluda inglitelt abi. Inglite armastus teie vastu on igavene ja ilma igasuguste tingimusteta!
Ja ärge muretesege Inglitelt abi paludes ei saa te kedagi kahjustada, sest inglid lihtsalt ei kahjusta kedagi. Kui aga ikka tunnete, et võite segada jumaliku tegvust lisage palve lõppu: ja Jumala tahtmine sündigu. Sellega vähendate omavastutust veelgi.
Kui teil on vaja raha arvete maksmiseks, paremat tervist, jõuda bussi peale jne aitavad inglid teid meeleldi. Teie õnn on ka nende õnn, ja kui teie soovid on kooskõlas Jumala tahtega, annavad nad teile kõik, mis teile rõõmu valmistab.
Teil on sünnipärane õigus tunda rõõmu ja te väärite seda!

0 comments: