BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 10, 2013

KAS KARDAD OMA ELLU TULEVAID MUUDATUSI ?

Meie elu juhib vool, mis kannab meid enesega kaasa, vool juhib meid kokku teatud ajal teatud inimestega, et olukorrad laheneks, et kõik see mis meieni jõudma peab, see jõuab.
Igal olukorral on algus ja teatud ajal see saab läbi, siis kui oleme õppetunni selgeks saanud , ära õppinud, see teema meist eemaldub ja tuleb midagi uut asemele.
See on loomulik elu kulgemine, et laseme ise kõigel toimuda, mis peab tulema , see tuleb.
Kartes elus muutusi, tekitame hirmude läbi loomulikus voolamises ise takistuse, me oleme voolust kõrvale astunud, sattunud sohu, kuhu jalad kinni jäänud. Püüdes ise kontrollida olukorda ja mõtetes olukorrale leida paljusid lahendusi, ei lase me tulla sellel, mis tulema peab, vaid tahame kohe näha olukorra lõpptulemust.
Kõigel on algus, on kulgemise teekond ja siis tuleb lõpp , mitte ei saa jätta vahele läbimise teekonda. Sellest kuidas me teekonda suhtume, sõltub ka tulemus.
Kontrollides pidevalt olukorda, ei saa vool meid teekonnal abistada, satume seisakusse, see on muretsemise tagajärg.

Pea meeles, et olukordi pole vaja vägisi lahendada, neile on lahendus juba olemas ja parim lahendus, meil pole seda vaja välja mõelda.
Universumi korraldada on meie toetamine kõiges, kuid selleks on meil vaja lasta kõigest lahti ehk mõelda - LÄHEB NII HÄSTI KUI LÄHEB VÕI VEELGI PAREMINI.
Jäta keskendumine negatiivsusele, sest see ei loo uut vaid LAGUNDAB VANA. Kui soovid eluga edasi minna , siis kirjuta igal hommikul paberile päevaplaan -" täna läheb kõik super hästi või veelgi paremini". Sellega lased kõigel ise voolata ja tulemused on imelisemad kui seda kujutleda oskame, sest Universum on võimas ja lõpmatu küllus on kõikidele avatud, seda vaid läbi positiivse mõtlemise.

0 comments: