BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 18, 2011

3 puhastavat paastu‏

Paast aitab langetada kaalu, puhastab keha, tugevdab immuunsüsteemi, stimuleerib seedimist ja aktiveerib vaimset tegevust.

Paastu ajal on oluline juua iga päev vähemalt kaks liitrit vett. Paaste on mitmesuguseid – alates ühepäevastest kuni mitmenädalasteni. Iseseisvalt võid proovida vaid lühikesi, kuni kolmepäevaseid paaste. Pikemaid kuure on soovitatav teha ainult arsti järelevalve all. Eriti ettevaatlikud peaksid olema need, kes põevad mõnd vaimset või füüsilist haigust. Paastumine võib olla tervisele ohtlik!

NB! Pikemaid paaste on soovitatav teha ainult arsti järelevalve all.

1. Nädalalõpupaast.

Kestus kaks päeva. Lubatud kaalulangus 1 kg.

Paast põhineb toorestel köögiviljadel ja mahlal. Seda paastu on ideaalne pidada ajal, mil sa ei pea töötama, näiteks nädalalõpul. Paast ei ole soovitatav inimestele, kes põevad mõnd haigust. Joo vähemalt kaks liitrit vett päevas ja ürita seda teha söögikordade vahepeal. Võid juua klaasi mahla või vett igal ajal, kui tekib isu. Söö aeglaselt ja mälu toit hoolikalt läbi. Puhastusprotsessi lõpuks sobib ideaalselt saun, mis puhastab su keha mürkidest nii seest kui ka väljast.

REEDE

Valmistu paastuks. Lisa oma päevasesse menüüsse tooreid köögivilju. Söö vaid kerge õhtueine.

LAUPÄEV JA PÜHAPÄEV

Hommikusöök

  • 2 viilu melonit
  • 1 klaas apelsinimahla

Lõunasöök

  • Valik tooreid köögivilju – kurki, tomatit, sellerit, porgandit, redist, paprikat ja peterselli. Haki viljad väikesteks tükkideks ja maitsesta mõne tilga oliiviõliga.
  • 1 klaas puuviljamahla

Õhtusöök

  • Salat lehtsalatist, tomatitest, peedist ja sibulast. Haki köögiviljad ja lisa peotäis hakitud piparmündilehti. Maitsesta sidrunimahla ja oliiviõliga.
  • 1 klaas puuviljamahla



2. Vedelikupaast

Kestus kaks päeva. Lubatud kaalulangus 3 kg.

Selle paastu ajal ei tohi süüa üldse tahkeid toite, küll aga tohib juua mitmesuguseid jooke. Vedelikud puhastavad organismi ja aitavad rasvadel sulada. Pea paastu puhkepäevadel ja ürita seda ühendada täieliku lõõgastusega. Loobu aktiivsest kehalisest tegevusest, võid vaid pisut õues jalutada. Paast ei sobi lastele, teismelistele, rasedatele, diabeetikutele ja neile, kes põevad kõrgvererõhktõbe või kel on kalduvus depressioonile.

Reeglid

· Lubatud on ainult vedelikud.

· Võid juua ükskõik mis ajal.

· Lubatud on naturaalsed mahlad, puljong, puu- või juurviljapüree, kohv, must tee ja taimeteed.

Näidispäev

Hommikusöök

· Klaas puuviljamahla

· Klaas teed suhkruasendajaga

Lõunasöök

· Juurviljapüree

Õhtusöök

· Klaas puu- või juurviljamahla.

3. Mahlapaast

Kestus üks päev. Lubatud kaalulangus 1 kg.

Mahlapaast on üsna levinud loodusravivõte, mis puhastab keha sinna kogunenud mürkidest. Kuna paast kestab vaid ühe päeva, on seda väga lihtne pidada. Mahlad sisaldavad palju organismile kasulikke aineid: vitamiine, mineraale, aminohappeid jne.

Reeglid

· Paastupäeva jooksul tohib juua ainult naturaalseid mahlu.

· Keelatud on kõik puuviljad.

· Mahla võib juua nii palju, kui tahad.

· Joo palju vett, eriti hea on mineraalvesi.

Allikas: internett

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.