BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 30, 2011

Lille Lindmäe


8.11.09 teatas planeet Maa minule päevaune ajal sügava, madala häälega, et suured muutused toimuvad 9. juuli ja 9. augusti vahel.

www.zetatalk.com-is zetade teadaanded räägivad World Synergy Institute leheküljel, et Gregoriuse kalender on segi ajanud ajaarvamise ja Nibiru planeedi põhjustatavad muutused toimuvad Maal hoopis juulikuus 2010. Aastaks 2012 on kõik juba toimunud. Selle sõnumi avastasin Araabiareisi järel 20.12.09

31.12.09 saatsin kanaldaja Erkki Tuomalale emaili:

Kas oleksid nii kena ja küsiksid minule antud teate kohta täpsemalt?

Siin on vastus:

Armas sõber, need antud tähtpäevad on täiesti täpsed, sest suured, väga suured muutused toimuvad just sel ajal. Esiteks, Maa-planeet areneb edasi väga tähelepanuväärsel viisil ja teiseks, ka inimkond toob esile uusi, seninägematuid muutusi.

Paljud inimesed jälgivad ja saavad varasemast tähtsamaid teateid. Need suured muutused dateeruvad esmajärguliselt juulikuu poolele, kuid ka augustikuu poolel toimub mingeid muutusi. Võtke need muutused vastu suure rõõmu ja armastusega, sest need aitavad teid sobituda paljude uute ja tähtsate asjadega.

Oleme jälginud teie Maa-planeeti suure rõõmuga, sest seal hakkab toimuma nüüd väga tähelepanuväärseid muutusi. Suurim ja tähtsaim muutus on olnud selle planeedi arenemine, mille tõttu planeet pääseb täiesti uude keskkonda, kui nii võiks öelda, sest toimunud muutus on tõepoolest tähtis.

Inimkonna osas suurim ja tähtsaim muutus on see, et on toimunud inimeste teadvuse avanemine uutele, varem tundmatutele asjadele. Neist tähtsaim on teie teadvuse osaline selginemine, mille tulemusel toimub ka see laienemine. Rõõmustame selle üle ja ootame neid muutusi väga suure huviga.

Armastusega,

Suur ja Tähtis Sõber.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.