BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 1, 2011

Lihtsa ja kergesti valmistatava lillepotialuse saab meisterdada puuhalgudest.‏


Lihtsa ja kergesti valmistatava lillepotialuse saab meisterdada puuhalgudest.
Selleks läheb vaja umbes sületäis puuhalge (soovitavalt kahes pikkuses) ja sidumisvahendina traati või mõnest looduslikust materjalist nööri. Tööriistadest on vaja kirvest, tange või kääre.
Lillealuse sisemise osa valmistamiseks valida veidi lühemad puuhalud, mis traadi või nööriga kokku seotakse. Välimine ring aga moodustub pikematest puuhalgudest. Selliselt moodustub keskele justkui tasku, kuhu kenasti lillepott sobitub ning pole hirmu, et ta tuulega sealt maha libiseb. Loomulikult võib aluse valmistada ka vaid ühepikkustest puuhalgudest. Et lillealus võimalikult tihe saaks, võib hiljem halgude vahele suruda peenemad lipid.


Puuhalgudest lillepotialus sobib suurepäraselt maakodu või suvilat kaunistama. Teda on lihtne valmistada ja ta on odav pealegi.
Nüüd, kus suvelillede aeg on kohe otsa saamas, võib puuhalgudest alusele seada sügisejahedust trotsivaid taimi (eerikad, dekoratiivkapsas jms) või meisterdada sügisene õueseade, kuhu võib kasutada nii kuuse kui männioksi, värvilaiguna pihlakaid ning sügisvärvides puulehti.


Astrid Lepik
01. september 2010

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.