BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 10, 2013

Õnneliku kooselu põhitõde: truudus ei pea olema füüsiline!

Kui inimesed suudaksid oma armuellu tuua paar lihtsat põhitõde, saaks kooselu ja seks hoopis teise tähenduse. Feng shui’st, seksuaalsusest ning mehe ja naise vahelisest vaimsest suhtest räägib Eesti üks paremaid feng shui asjatundjaid Rein Weber. Mida minu teine pool tahab? See on küsimus, mis vaevab nii mehi kui ka naisi. Sellepärast loevad näiteks mehed ka naisteajakirju. Küsimusel on samuti intiimsem pool - kõik tahavad alati teada, mida teine tunneb, seda eriti armatsemise ajal. Mida sa tunned, kallis? Minul on ülihea, aga kuidas on sinul? Need  tüüpilisemad mured on ühised nii naistele kui ka meestele, kuigi üldiselt ei taheta uskuda, et teine tunnetab sama.
Seks ei ole patt
Hiinlased ütlevad, et inimesel on elus kaks kindlat sündmust - sünd ja surm. Nende vahel on feng shui. Karma, st kindlad ülesanded ja õppetunnid, mida elus pead tegema ja kannatama, on küll olemas, aga saatust saab muuta. Selleks feng shui eksisteeribki.
Feng shui (nagu paljud teised idamaade teadused ja religioonid) on väga seksuaalne teadus. Märk yin-yang on maailmakõiksuse tervik, seal on nii nais- kui ka meespool. Paljud idamaade pühad sümbolid ja märgid kujutavad naist ja meest üheskoos. Idamaade filosoofias on aukohal füüsiline armastus. Seksuaalakt on kõige püham toiming, mida inimene saab teha, et tunnetada maailmakõiksust ja selle ühtsust. Seks ei ole patu tegemine. Armastavad inimesed peavad samastuma jumalatega - naine on jumalanna ja mees on jumal.
Feng shui kannab endas olulist õpetust: momendist, kui soo jätkamine, see püha ülesanne siin elus on tehtud, peab inimene pühenduma endale. Meil käib see tagurpidi: nauditakse kaua elu ja pärast seda, kui lapsed on sündinud, pühendutakse ja ohverdatakse ennast jäägitult tööle, perekonnale, lastele, abikaasale ning unustatakse iseennast. Inimene aga ei tohi ennast täielikult teiste heaks ohverdada. Feng shui järgi algab just siis iseendale elamise aeg. Meie inimene näeb kohutavalt vaeva, et luua paremad majanduslikud tingimused oma lastele. Sellega tehakse suur karuteene: ise on nähtud elus ränka vaeva, et  järeltulijatele anda tugev majanduslik baas. Võõrast vaeva harilikult ei hinnata ning sageli lähevad hellitatud noored lihtsalt hukka. Vanemad on paraku aga haiged, õnnetud, üksikud ning vananevad kiiresti.
Idamaade targad ütlevad Lääne inimese seksuaalelu kohta väga julmalt: teie sekselu meenutab loomade käitumist. Nad mõtlevad sellega seda, et seksuaalne elu on jäänud füüsilisele tasapinnale kinni, selles puudub vaimsus. Elu on aga antud meile selleks, et läheneda teineteisele maksimumini, et yin-yangi, tervikut moodustada.
Mees ei tohi naist "osta"
Kui kaks inimest on teineteist leidnud, on neil järelikult midagi füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt ühist. Loomulikult mängib väga suurt osa füüsiline kirg ehk seksapiil. Miskipärast jääbki  umbes 90% paaridest füüsilisele tasapinnale, ollakse koos niikaua, kuni teise inimese keha on põnev ja veel avastamisjärgus. Kui inimesed ei jaga omavahel muud peale kire, puruneb kooselu üsna ruttu, algab "aeglane eemaldumine". Sellest momendist aga, kui paar hakkab suhtlema psüühilisel ja vaimsel tasapinnal, lähenetakse oma kooselus teineteisele, jõutakse kõrgemale tasapinnale, kus jagatakse omavahel naudinguid, unistusi, fantaasiaid jm. Langeb ära vajadus midagi teineteise eest varjata, tekib täielik julgus, usaldus ja tahtmine kõike jagada, hakatakse aitama teineteist "välja elada". See tähendab, et kaks inimest proovivad läheneda teineteisele vaimsel tasandil. Siis avastatakse kaaslase mõtlemisviiside ja sisemise ilu juures kogu aeg midagi uut ja põnevat. Minu kogemuste järgi jõuab kõrgemale kooselu tasemele kahjuks vaid 10% paaridest. Euroopa rahvastest on see protsent kõrgeim Prantsusmaal. Prantslased on  aru saanud, et kooselus on kõige tähtsam elurõõm ja armastuse naudingud, mitte ainult materiaalsed väärtused.
Väga paljud paarid ei jõua kunagi "lõputu lähenemise" juurde, kuna meie inimesed jagavad vaid esimest, füüsilist tasapinda ja materiaalseid väärtusi. Tüüpnäide on mees, kes lihtsalt ostab naise ära: majade, suvilate, autode, riiete, ehetega jne. Hingelise lähenemise juures inimene avab ennast ja avatakse ka kaaslase "salaaed". Kui seda  tehakse, algab hoopis teistsugune elu. Siis hakatakse oma suhtest täielikku naudingut tundma, kaob monotoonsus ja suhe on pidevas arengus. Looduses on ju nii, et kõik, mis seisma jääb, roiskub (nagu vesi ja õhk), sama toimub ka inimsuhetes.
Üle kolmekümneaastaste naiste mäss
Paljud naised, kes on üle kolmekümne, on hakanud oma sisemuses mässama. Nad teavad, mida nad elult tahavad, ja mõistavad, et elu läheb neist lihtsalt mööda. Seksuaalselt on superinimene ju naine, mitte mees. Paarid, kus mehed on sellest aru saanud ja teevad kõik oma naise naudingute heaks, naudivad ka elu täiega. See annab nende elule mõtte, hävitab rutiini ning aitab üle saada igapäevase elu probleemidest. Mis takistab meie mehi unistamast koos oma naisega ja tahtmast temast rohkem teada? Takistuseks on mitte armastuse puudumine - mehed on võimeliselt väga võimsalt ja omakasupüüdmatult armastama ja aktsepteerima naist, nagu ta on. Naisele on kõige olulisem turvatunne, mehele aga mitte. Mehel on esikohal hirm selle ees, et äkki naine leiab temast parema ja lahkub. Hirm on aga kõige laastavam emotsioon, mis hävitab kogu hingelise läheduse, seetõttu püüab mees naist omastada, alla suruda ja kinni hoida.
Olen jälginud nn avatud abielusid ja võin öelda, et need on kõige tugevamad paarid maailmas. Nad on ka kõige truumad, ja see truudus ei ole füüsiline, vaid hingeline. Truudus tekibki vaid hingelise lähenemisega, kus enam teist ei kardeta, kus valitseb absoluutne armastus ja usaldus. Siis võid avada teisele kõik oma tahtmised ja mõtted. Sa tead, et teine aktsepteerib ja toetab sind. Kolmekümneaastaste naiste puhul on see arusaamine eriti tugev, kuna nemad ei pea enam nii palju oma eksistentsiaalset kohta  otsima - selles eas on naine seksuaalselt kõige teadlikum, nõudlikum, põnevam ja vaimselt küpsem.
Olen teinud füüsilise tervise teste paljudele naistele. Lõpuks tunnistavad nad aga ise oma hingelist rahulolematust, mis on tihti ka nende tervisehädade taga. Neil oleks nagu kõik olemas: mees, pere, kodu, auto, karjäär jne. Siiski ütlevad nad, et pole õnnelikud, kuna neil puudub isiklik vabadus. Nad on nõus vabaduse nimel kõik ära andma. Kui inimesel puudub otsuste ja seksuaaaltungide juures vabadus, siis ta tunnebki ennast ahistatuna. Kuna naine on paraku mehest niivõrd palju võimsam, peab mees sellega arvestama. Kui intelligentne mees oma naist tõeliselt armastab ja on nõus talle tooma taevast "kuu ja tähed", siis teeb ta ka kõik, et rahuldada oma naise seksuaalseid salasoove. Ja naine ei lähe kusagile, sest tal on järsku kõik olemas. Tal on olemas mees, kes teda armastab totaalselt ja tingimusteta ning kes mõistab tema hinge.
Nõuanne naistele
Soovitus naisele on lihtne ja samal ajal komplitseeritud: proovi tungida oma mehe sisemaailma. Igal inimesel on suur sisemine maailm ehk salasoovide ja unistuste maailm. Kahjuks elab mees oma maailmas ja naine omas. Nad ei julge ennast teineteisele avada.
Mehe salaaeda tungimiseks on vaja valida õige hetk, muidu katse ebaõnnestub. Tüüpiline näide: mees tuleb töölt koju, on väsinud. Naine on terve päeva oma peas küpsetanud mõnda põletavat ideed, tahab mehega rääkida ja kõike jagada. Mees aga ei võta naist kuulda, tihti tekib hoopis suur tüli ja sellest pettumus. Selle põhjuseks on, et just sel ajal ei olnud mees n-ö õigel lainel. Õige moment on hetkedel, kui mees oma naist seksuaalselt ihaldab - siis võib pääseda naine oma mehe "salaaeda". Ka siis ma soovitan naistel mitte tulla kõigepealt oma ideedega välja, vaid teha kõik selleks, et teada saada, mis on mehe salasoovid. "Mida sina mõtled? Millest sa unistad? Räägi mulle, usalda mind, see erutab mind" - nii peaks naine mehele lähenema. Sel ajal on mees avatud ja tema fantaasiamaailm keerleb võimsalt. Mehe fantaasiad on erinevalt naise omadest väga abstraktsed. Kui mees tuleb oma ideedega välja ning need tunduvad naisele algul täiesti vastuvõetamatud, ei tohiks naine neid mehele kohe tagasi visata. Mängu peaks tulema naiselik tarkus ja kavalus. Naine peaks võtma mehe fantaasia ja söötma selle mehele tagasi endale sobiva nurga all. Mehele jääb nii mulje, et see on tema idee.  Lõppkokkuvõttes on enamik fantaasiatest naise fantaasiad, kuna mehele on palju vähem vaja kui naisele. Mees saab võimsa vaimse erutuse ja rahulduse juba sellepärast, et näeb: tema naine julgeb ja suudab temaga jagada oma salasoove ja unistusi.
Kui vaimne tase on saavutatud, hakkavad mees ja naine väga põnevat elu elama - oodatakse iga järgmist päeva ja unistuste realiseerumist. Teine inimene muutub järsku hirmus põnevaks. Lahku aga minnakse just seetõttu, et teine inimene on jäänud avastamata, et ei jagatud midagi vaimset ja puudus suhte areng. Naised peaksid võtma mehelt ära hirmu kaotada oma naine, siis avaneb ka võimalus muuta "must", kõikehävitav armukadedus "valgeks", erutavaks, loovaks jõuks. Naine peab teadma, et mehe füüsiline, psüühiline ja vaimne tervis on tema kätes. Elu on ilus, magus ja põnev, kui me seda ainult ise tahame!
Allikas: NaisteMaailm

0 comments: