BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 13, 2009

Seagripivaktsiin nr 1 - sibul ja küüslauk


kirjutas Pamela Eesmaa , lisatud 07 november 2009
Foto: SXC
foto
http://naistemaailm.ee//files/300x300/4f93d8ae8f16b67e60fea0d2df2b0e3f.jpg
http://naistemaailm.ee//files/590x950/4f93d8ae8f16b67e60fea0d2df2b0e3f.jpg
Foto: SXC
Ühed võimsamad ravimid ja vaktsiinid on saadaval poelettidel ja vanaema juures maal - sibul ja küüslauk!

Ei või iial teada, kas gripp ründab just sind või mitte. Igaks juhuks vaktsineerimine pole alati hea. Vaktsiin võib olla isegi ohtlikum kui haigus ise. Kui on võimalus, et elad gripiperioodi tervelt üle, miks siis end vabatahtlikult süstida millegi ohtlikuga?
Seni on enamik ameeriklasi keeldunud endale seagripivaktsiini süstida laskmast, kuna selles leidub tervist kahjustaval hulgal elavhõbedat jms aineid.
Saksamaa Paul Ehrlichi instituudi direktor Johannes Löwer nimetas hiljuti seagripivaktsiini tervisele ohtlikumaks kui seagripiviirus ise ongi. Löweri hinnangule eelnes tuntud Saksa kopsu-uurija Wolfgang Wodargi avastus, et seagripivaktsiin põhjustab vähki, teatas 27. oktoobril uudisteportaal infowars.com.
Mida siis aga teha, kui hirm on suur, aga vaktsineerida ka ei taha?
Siin tulevad appi tuhandeid aastaid vanad ravimid - küüslauk ja sibul. Sibulat on kasvatatud juba vähemalt 7000 aastat. Võimalik, et looduslik ravim on tulnud Kesk-Aasiast või Iraanist. Küüslauk on umbes 5000 aastat vana ja võimalik, et samuti Aasia päritolu.
Sibulates on kusjuures rohkem suhkrut kui õunades. Seetõttu on sibulaga kastmed tihtipeale magusad. Kuid aktiivsed kemikaalid, mis annavad sibulale lõhna, peidavad nende magusust. Sibulad on rikkad B6, B1 ja B9 vitamiinidest.
Sibulaid kasutatakse tavaliste külmetuste, südamehaiguste, osteoporoosi ja kõrge vererõhu vastu. See aitab kaasa vereringele ning on vereklompide tekke vastu. Sibulat kasutatakse ka villide ja rakkude raviks. Maltal kasutakse meresiilide haavadel sibulat, mis pannakse küpsetatud kujul ööseks haavale.
Südant kaitsev efekt tuleb flavonoididest, eriti kvertsetiin, mida leidub veel tees, õuntes ja punases veinis. Kvertsetiin lõhustub kehas ja tulenevad kemikaalid takistavad kroonilist põletikku, mis põhjustab arterite tihenemist. Põletikulised protsessid lõppevad efektiivselt kemikaalidest, mis tulevad 100-200 grammist seeditud sibulast.
Küüslauk on omakorda rikas mangaanist, fosforist, seleenist, kaltsiumist, kaalimust, rauast ja vasest, samuti vitamiinidest B1, B6 ja C. Ka küüslauk sisaldab suhkrut.
Küüslaugul on samasugune südant kaitsev efekt nagu sibulal, ta vähendab vererõhku, vedeldab verd, ennetab veretrombe ja vähendab halba kolesterooli. Küüslaugu kemikaalid (polüsulfiidid) panevad veresooni vesiniksulfiidi (H2S) eritama, mis lõdvestab neid ning seetõttu alandab vererõhku. Seleen ja mangaan on seotud südame kaitsmisega.
Sama põletikuvastane efekt nagu sibulatel, teeb neist eduka ravimi külmetuse, gripi ja astma vastu. Küüslaugud ja sibulad on bakterite tapjad! Nad võivad isegi tappa kõhubakterit nimega H.pylori, mis on seotud soolestikukasvajate arenemisega. Küüslauguga tehtud uuringud näitasid, et mõned annused küüslauku nädalas vähendavad soolestikukasvajaid.
Uuringud näitavad, et küüslauk võitleb kolme põhilise diabeedi komplikatsiooniga- nefropaatia, retinopaatia ja neuropaatia.
Allitsiin ja väävel aitavad isegi ennetada kaalutõusu. Allitsiin on võimas antibiootikum ja vähi vastu võitleja. Teatud tüüpi viiruste mahasurumisel on allitsiin osutunud penitsiliinist tõhusamaks. Vähikeskuse uurijad näitasid 1997. aastal, et see aine võib kõvasti aeglustada eesnäärmevähi rakkude arenemist. Kaubanduslik küüslauguekstrakt on samuti aeglustanud rinna-, naha- ja käärsoolevähi kulgu hiirtel.
Sa ei taha küüslauku ehk enne kohtingut süüa, kuid vanad kreeklased ja egiptlased on seda nimetanud afrodisiaakumiks. Põhjus lihtne: paranenud verevool toob vere just sinna, kuhu vaja. Mõned väidavad, et küüslauk võitleb ka akne ja juustekaoga - seksikas välimus aitab ka afrodisiaakumile kaasa.
Küüslauk ja sibul on kaks väga võimast ravimit. Leia iga nädal aega kumbagi taime manustada, et tervis oleks tugev ega gripibakterid ja vähirakud võimust ei võtaks!

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.