BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 17, 2012

Andestamise meditatsioon

Andestamismeditatsioon aitab puhastada emotsionaalkeha ja aitab kaasa sujuvale arengule tänases kiirelt muutuvas maailmas.
Andestamine endale ja teistele

Tervita kõike negatiivset, mis satub su teele, armasta ja aktsepteeri kõike, kuna need õppetunnid ja olukorrad oled sa ise hinge tasandil endale kavandanud. Armasta ja aktsepteeri kõike nii teistes kui iseendas siin ja praegu. Armasta oma emotsioone.

Kui leiad oma elust kellegi (minevikust või olevikust), kelle vastu tunned midagi muud kui tingimusteta armastust ja aktsepteerimist, siis andesta talle ja endale. Tee seda iga päev (hommikul ja õhtul) kuni pole enam ühtki inimest (kaasa arvatud sina ise), kelle suhtes tunned kurbust, süüd, kahetsust, viha, hirmu jne.

Kujutle, et need, kellele sa pole andestanud, seisavad või istuvad sinu ees (ühekaupa või grupis) ja sa valad neile välja kõik, mis on su hinges ja südames. Ütled neile mõttes välja kõik selle, mida sa neile tavaliselt ei ütle või kardad öelda. Nüüd saad teha seda täiesti turvaliselt. Ja need inimesed kuulavad sind täie tähelepanuga, ei vaata kõrvale, ei ütle midagi vastu, lihtsalt võtavad kogu sinu öeldu täielikult vastu.

Ütle neile kõik välja oma südame- ja päikesekeskusest ja seejärel kujusta, kuidas kuldne armastav valgus täidab nii nemad kui sinu...

Kui see on täielikult toimunud, siis lased nad kõrgemale ja kõrgemale tõusta nagu õhupallid ja vabastad nad jumala armastavasse südamesse.

Ütle neile vähemalt kolm korda mõttes, samal ajal sügavalt hingates: "Ma andestan sulle ja vabastan su nüüd täielikult. Sa oled vaba minema valgusesse." ja tunneta, kuidas kuldne valgus su keharakkudes liigub, samal ajal kui kui see inimene või inimesed hõljuvad ülespoole kuldsesse valgusesse.

Tõlgitud videokanaldusest http://vimeo.com/12869645, kanaldaja Sal Rachel

0 comments: