BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 19, 2012

Mida võiksime teada kuupäevast 11.11.11?

Pole mingit põhjust uskuda, et sel päeval toimub midagi suurt või erilist võrreldes teiste oluliste sündmustega, mis on toimunud muudel päevadel. Kuid siiski räägib numbri 11 ülekaalukus seda, et päev saab olema veidike põnevam.
Numbri 11 võtmesõnaks on joondumine ning tõesti – me elame ajal, mil leiavad aset suured planetaarsed joondumised.

Kuigi peame tunnistama, et selliseid seise, kus number 11 on ülekaalus, on toimunud ka varem, mil polnud kuupäevaks 11.11.11. Numbrikombinatsiooni 11:11 sagedus teie digitaalsetel kelladel on sama sage, kui 12:12, 13:13 jne ning see kõik on saanud alguse digitaalsest meediast.

Siiski, kuna me seisame ka muutuse ees Kalade ajastu teadvusest Veevalaja ajastusse, ei ole üllatav täheldada sügavnenud joondumisi mitmetele tasanditel. Inimesed üle kogu maailma peavad seisma iseendaga vastamisi ja vastu võtma väljakutseid iseendas, et ennast selleks valmis seada. See joondumine tähendab, et meie väike maailm leiab rohkem harmooniat ja tasakaalu läbi avardunud Kosmiliste jõudude ning loodusseaduste. Makro- ja mikrokosmos leiavad üksteisega selgemaid paralleele, mis nõuab blokeeringute ja takistuste eemaldamist kõikides läbitavates vahestaadiumites.

11 saab liita kaheks ja see näitab, et kõik materiaalse kahesuse probleemid tuleb läbi töödelda, et saaksime järgmistele tasemetele edasi liikuda. Need on meie maised himud materiaalsete asjade, narkootikumide, toidu, seksuaalsuse ning kõige muu suhtes, mis nendega kaasneb. See on eraldatusetunnetus meie sees, soov ühineda, igatsus liituda teistega ja lootused, ihad, ootused, fantaasiad ning pettumused, mis on meis ja meie ümber. Tihti langeme üksilduse ja meeleheite musta auku. Igatsus iseenesest on süütu, kuid see peab järgima kutset kõrgematele tasanditele.

Öeldakse, et maailm saab ise vaid täita 20% kogu meie vajadustest, ülejäänud 80% tuleb meie vaimselt rajalt, häälestatusest jumalikkusega kõigis ja kõikjal. Niisiis tasub ära märkida, et küsimuse all on ka selle päeva terviknumber, 1+1+1+1+2+0+1+1 võrdub 8. Ja me jõuame meeldetuletuseni, et meie lõpmatu igatsus on tagasi pöörduda lõpmatusse, kõiksusesse.

Veevalaja on veekandja. Üks viis, kuidas sellest aru saada on see, et peab õppima toime tulema oma emotsioonidega ja elama rohkem läbi oma intuitsiooni.

8 = 4 X 2 – uppumine oma emotsioonidesse. 8= 2 X 4 – kahekordne intuitsioon.

Loomupäraselt annab number 11 kuupäevas 11.11.2011 suure impulsi joondamisega töötamiseks, mis võib tähendada nii oma isikliku elu ümberseadmist kui ka solidaarsust teiste suhtes. Joondamine võib toimuda meele ja südame vahel, mehe ja naise vahel, kõrgema mina ja hinge vahel, kogukonna ja individuaalsuse vahel. See on kutse võimalusele häälestada oma hing Kosmosega, korrigeerida oma identiteet ja ühineda teistega selle kõige tähistamiseks.

Kuna 2011 kokku liidetuna on 4, tuletatakse meile meelde, et südamele keskendunud kogukond on see, mis hoiab meid elurõõmsana nendel tormistel aegadel.

Sikhi Dharma traditsioonid on 11nes Guru Shabd Guru või Bani. See tähendab seda, et "Sõna" on meie juhatav vägi. Sõna on selleks, et teenida meid liikumisel jumaliku joondatuse suunas. 11 on 10 + 1: Julgus + alandlikkus. Seda kutsutakse ka "Gur Prasaadiks" – õnnistuseks või hiilguseks kokkusaamisele tagasi pöörduda oma pärinevuse valguses ning tundes ära iseend selles valguses.

Julgus peab olema määratu: läbi kerguse valguse endas. Alandlikkus peab olema väike: asuma iseenda tuumikus.

Kui piisavalt paljud inimesed saavad piisavalt väikesteks ja valgusekandjateks, võime jõuda kriitilise massini ja luua sündmuse, millel on kosmilised mõõtmed.

Numbrit 11 läbi meditatsiooni peegeldades on meil võimalus täielikult mõista mantrat "God and Me, Me and God are One" ("Jumal ja Mina, Mina ja Jumal oleme Üks"). See tähendab ka "Tunne ära, et Teine inimene oled Sina". See tähendab "Sina ja Mina, Mina ja Sina oleme Üks."

Teine suurepärane viis sellese häälestuda on võimsa mantraga Eksongkar Sat Gur Prasaad Sat Gurprasaad Ekongkar. 11.11.11 on hea ettekääne saada kokku ja jagada, koos pidutsedes, mediteerides või mõnel muul mõnusal viisil. Vaata ringi, mis toimub sinu ümber ja liitu ühistes tegemistes!

Meil on ka rõõm teatada, et seoses tavatu kuupäevaga külastab Eestit ka Kundalini jooga Karam Kriya vaimne õpetaja Hari Krishan Singh, kes peab 11.11.2011 loengu Rahvusraamatukogus!

Eestis peatselt algava numeroloogia koolituse kohta leiad infot aadressil www.urbandharma.ee

Allikas: Numbrikombinatsiooni 11.11.11 iseloomust rääkis Kundalini jooga vaimne õpetaja ja Karam Kriya Numeroloogia looja Chiv Charan Singh. Tõlkis Sotantar Kaur.

0 comments: