BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Aroomimassaaž

Krista Dudarenko, ajakiri STIIL
27.jaanuar 2009 05:30



“Lõhnameel on alati olnud inimese üks tähtsamaid meeli,” märgib Laulasmaa Spaa massöör Mare Toompere. “Eeterlikud õlid mõjutavad meie keha, tervist, rahulolu, hinge ja vaimu.”


Millega tegu: Aroomimassaažis kasutatakse eeterlikke õlisid, mis on saadud aromaatsete taimede ja puude erinevatest osadest. Ühendades eeterlikud õlid massaažiga, võimenduvad tervendavate käte puudutus ja tervendav aroom. Aroomimassaaži liigutused on aeglased, ent jõulised. Vastavalt kliendi seisundile need kas lõdvestavad või ergutavad.
Kellele sobib: Aroomimassaaž on looduslik ravimenetlus, millel ei ole medikamentidega kaasnevaid kahjulikke mõjusid. See sobib kõigile, kes soovivad kogeda aroomiteraapiliste õlide mõju, hellitada oma meeli ning stimuleerida immuunsüsteemi.
Efekt: Aroomimassaaž mõjub kehale ja vaimule tasakaalustavalt. Eeterlike õlide oskusliku valikuga saab leevendada stressi ja unehäireid, vähendada lihaspingeid ja -valusid ning vererõhu kõikumist. Aroomiõlidest lähtuvalt on massaaži mõju kas rahustav, ergutav, valu vaigistav või vedelikke väljutav.
Massööri soovitus: “Enne aroomimassaaži on soovitav juua palju värsket vett, võimaluse korral käia vannis või duši all,” annab Mare Toompere nõu. “Pärast massaaži ei ole soovitav teha veeprotseduure enne 6–8 tunni möödumist.”

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.