BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 5, 2009

Šokolaadimassaaž

Krista Dudarenko, ajakiri STIIL
27.jaanuar 2009 05:30



“Küllap teavad kõik naised, et šokolaad hellitab meie maitsepungi lugematul moel,”

Millega tegu: Šokolaadimassaaž on üks paremaid kehahoolitsusi meeltele ja psüühikale. Protseduuri käigus kantakse kehale soe tume šokolaad segatuna magusmandli õliga. Soojade rätikute all imenduvad toimeained sügavale. Pärast duši all pesemist jääb nahka toitma šokolaadikreem.
Kellele sobib: Eriti hästi sobib šokolaadimassaaž väsinud ja stressi all kannatavatele inimestele.
Efekt: Tänu enam kui 800 molekulile on šokolaadil palju omadusi — see niisutab, kaitseb ja toidab nahka, mõjub närvisüsteemile nagu antidepressant ja stimuleerib eufooriat. Šokolaad sisaldab looduslikku antioksüdanti, millel on vananemisvastane toime. Massaaž vabastab argipingetest ja tekitab õnnetunnet.
Massööri soovitus: “Iseäranis soovitatav on šokolaadimassaaž kuiva naha puhul ning enne ja pärast päevitamist,”


1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.