BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Eckhart Tolle

Ela siin ja praegu!

USA mõjuvõimsaim meediastaar Oprah promob seda, Paris Hilton hingab selle taktis ja isegi meie kohalikud intellektuaalid, nende seas Jaan Tätte, kiidavad seda taevani. Kas eneseabiraamat “Siin ja praegu: kohaloleku jõud” (“The Power of Now”) muudab ka sinu elu?

6. SAA ARU, MIS ON VALU ALLIKAS
Kas sa lähed marru, kui ei saa seda, mida tahad? Eckhart Tolle ütleb, et keha reageerib asjadele, mis on salvestatud emotsionaalsesse mällu, ja kuna me suudame viha ja valu talletada, siis marru sattudes paiskub ka kogu vana pettumus lagedale. Nii et kui järgmine kord tunned, et sulle on esitatud väljakutse, analüüsi, millest su piinad tulevad ja adu, et tegelikult kõneleb sinus vana vimm. Seepärast peadki alati valust vabanema.

7. SAA ÜLE OMA SUHTESÕLTUVUSEST
Et leida igavest armastust, peame me kõigepealt iseendaga leppima. Õpi end armastama sellisena, nagu oled, loobu kõigist ebareaalsetest unelmatest oma partneri suhtes (tulemus: sa pole enam ülikriitiline) või tulevaste suhete osas (tulemus: sa oled õnnelik ka üksi ja just praegu ning ei vaja suhet, et kellegi külge klammerduda).
Selle asemel et partnerilt oodata oma elus tühimike täitmist, tuleb leida endas jõudu, et seda ise teha.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.