BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 17, 2009

Louise L. Hay "Jõud sinu sees"‏

Armastada iseennast...

On olemas vaid üks asi, mis kõik probleemid lahendab - enese armastamine. On üllatav, kuidas inimese elu paremaks muutub, kui ta hakkab end iga päevaga rohkem armastama. Enesetunne paraneb. Ta leiab töö, mis talle meeldib. Ta saab raha, mida tal on vaja. Suhted paranevad, negatiivsed suhted katkevad ja tekivad uued. Eeltingimus selleks on lihtne - ennast armastada.

Ennast armastada pole sugugi isekas. See teeb meid nii puhtaks, et me suudame armastada ennast sedavõrd, et sellest jätkub ka teiste jaoks. Me saame aidata kogu planeeti, kui lähtume isiklikust suurest armastusest ja rõõmust.

Et olla tervik, peame tunnustama kõike endas. Ava süda ja tee sinna ruumi oma kõigi tahkude jaoks. Seal on tahud, mille üle sa tunned uhkust, ja tahud, mis sind kitsikusse ajavad. Tahud, mida sa eitad, ja tahud, mida sa armastad. Kõik need tahud oled sina.

Kas mäletad, millal sa viimati armunud olid? Su süda tegi ahhh. See oli nii imeline tunne. Sama on siis, kui armastad iseennast, selle vahega, et sa ei jäta ennast maha. Kui sa oled kord hakanud ennast armastama, siis on see tunne sinuga kogu su ülejäänud elu; sa võid sellest teha parima suhte, mis üldse võimalik.

Enesearmastus on kõige suurem kingitus, mis me saame endale teha, sest kui armastame end sellistena nagu oleme, ei tee me endale ega kellelegi teisele haiget.


Need olulised teised...

Teised on meie peegelpilt, me näeme teises inimeses sedasama, mida endas. Mõnikord me ei taha tunnistada mõnda osa endast.

Me ei saa teisi muuta, jätkem nad siis rahule. Me kulutame suure hulga energiat, püüdes muuta teisi inimesi. Kui kulutaksime poole sellest energiast enda peale, võiksime iseennast muuta, ja kui meie oleme teistsugused, käituvad ka teised meiega teisiti.

Sa ei saa õppida elama teiste inimeste eest. Igaüks peab ise oma õppetükid selgeks õppima. Kui sa nende eest midagi ära teed, siis peavad nad sama uuesti tegema, sest pole seda ise ära õppinud. Nad pole läbi teinud seda, mida pidid.

Sa saad pakkuda teistele positiivset vaimset atmosfääri, kus neil on võimalik muutuda, kui nad seda tahavad. Saada kõigile tuttavatele hoolitsuse, tunnustuse, toetuse ja armastuse mõtteid. Teadvusta endale, et neid mõtteid välja saates saad sa sama tagasi.

Tingimusteta armastus on see eesmärk, mida oleme tulnud siia saavutama. See algab enese tunnustamisest ja enda armastamisest. Sa pole siin selleks, et teistele inimestele meeldida või elada oma elu nii, nagu nemad tahavad. Sina saad enese elu elada ainult omal kombel ja käia oma radu. Sa oled tulnud ennast teostama ja väljendama oma armastust kõige kõrgemal tasandil. Oled siin, et õppida ja areneda, võtta vastu ja anda endast kaastunnet ja mõistmist.


Hüvede vastuvõtmine...

Küllus ja hüved on seotud sellega, et sa lubad endal vastu võtta. Kui sa ei saa, mida tahad, siis mingil tasandil ei luba sa endal seda heaks kiita.

Olgem tänulikud selle eest, mis meil on, et võiksime rohkem head enda juurde meelitada. Kui keskendume puudusele, siis tõmbame puudust ligi.

Kui me lööme kartma, siis tahame kõike kontrollida ja lõikame sellega läbi oma hüvedevoo. Usalda elu. Kõik, mida vaja, on meie jaoks olemas.

Kõik muutub. Mis kord oli sinu jaoks ideaalne, ei pruugi seda enam olla. Et hoida ennast areneva ja muutuvana, mine aeg-ajalt enda sisse ja kuulata, mis on sinu jaoks õige nüüd ja praegu.

Selles maailmas on nii palju rikkust, mis ootab, et sa seda kogeksid. Kui sinu ellu tuleb midagi, ära tõuka seda tagasi, vaid ütle sellele "Jah!" Ava end hea vastuvõtmiseks. Võimalused ja hüved sajakordistuvad.

Kui sa usud, et kõrgem jõud on ümbritsenud sind armastavate inimestega või et kõik inimesed, keda sa nüüdsest peale kohtad, toovad sinu ellu üksnes head, siis tõmbadki ligi just seda tüüpi suhteid.


Muutused...

Oled sa valmis minema kaugemale oma tänastest tõekspidamistest? Sa ärkasid täna hommikul kindlate ettekujutuste ja mõtetega. Sa oled suuteline mõnedest neist kaugemale minema ja kogema palju avaramat reaalsust. Seda nimetatakse õppimiseks � sa võtad vastu midagi uut. See võib olemasolevaga sobida või olla isegi parem.

Sisemised muutused võivad olla uskumatult lihtsad, sest ainus, mida me tegelikult muutma peame, on meie mõtted.

Pea meeles, iga kord oma meelt kasutades võtad sa ühendust samamoodi mõtlevate inimestega. Kui kasutad oma teadvust positiivsel viisil, saad kontakti teiste inimestega, kes toimivad samuti. Kui sa kasutad oma teadvust negatiivsel viisil, kontakteerud negatiivsega.

Saadaval on palju infot, mis võib sulle ideid anda, kui oled valmis muutuma. Universumi abi sulle on tuntav, kui sa oled muutusteks valmis. Universum annab sulle kõik, mida vajad. See võib olla raamat, helilint, õpetaja või isegi sõber, kes teeb möödaminnes märkuse, millel äkitselt on sinu jaoks sügav tähendus.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.