BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Juustele‏ kastoorõli

Üle 20.a.tagasi,leidsin kusagilt raamatust vana retsepti,kuidas juuksed kammitavaks ja kohevaks muuta,sest siis palsameid polnud saada.Soovitati ühe supilusika kohta võtta üks munarebu ja omavahel hästi segada.Aitas küll.Mul on alati pikad juuksed olnud ja kammimisega tihti probleeme.
Vahepeal unustasin looduslikud vahendid ära,sest oli saada häid vahendeid.Paar aastat tagasi hakkasid juuksed peas katkema ja ka välja langema.Otsides abi oma juuksurilt(mul oli võimalus kasutada parimaid vahendeid)ja üritades leida põhjust oma stressidest ja käisin läbi ka arstid,ei avastatud midagi.Juuksed aga jäid päris hõredaks ja ei kasvanud enam.Hakkasin mõistma neid naisi,kes põdesid viletsate juuste pärast.Leidsin looduspoest retseptivihiku ja seal oli äraunustatud õpetus sees.
Mul on pikad juuksed ja segan kruusi pool pudelit riitsinus e.kastoor.e.takjajuureõli koos kolme munarebuga ja sõrmedega hõõrun pealaele.Olen korra ööseks ka ainult õli pannud.Kilemüts pähe ja rätik peale ning hoidnud vähemalt tunni ning ära pesnud .Kasutan šampooni ja palsamit.
Munarebul on see omadus,et neutraliseerib õli ja muudab ta pestavaks.Kui öösel olen hoidnud ainult õli,pesen hommikul kõigepealt munarebuga,muidu võib jäädagi pesema.
Sibul on väga hea juustele aga lõhna on raske ära saada.Muna jätab kerge lõhna ja teised ei tunne seda.
Kokkuvõtteks võin öelda,et pärast mõnda pudelit hakkasid juuksed "kohinal kasvama"Mõnus oli sõrmedega tunda juuste all tugevat siilikat.Mõne kuu pärast võisin oma juuksurit šokeerida.Peaaego kohe kadus peast kõõm või allergia.Nüüd kasutan õli ainult siis,kui juukseid tuleb peast.Aitab kohe.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.