BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Laavakivimassaaž

Krista Dudarenko, ajakiri STIIL
27.jaanuar 2009 05:30



“Kuigi tegu on laavakivimassaažiga, on hoolduse korrektne nimi Oriendi essentside tseremoonia,” märgib Tallink Spa ja Konverentsihotelli ilusalongi Hera Salongid massöör Marianna Dudar.

Millega tegu: Laavakivimassaaž ehk Oriendi essentside tseremoonia rituaal on inspireeritud Aasiast. Sothyse toodetega tehtav hooldus algab keha koorimisest ingveri koorimispalsamiga, mis muudab naha siidiseks. Koorimisele järgneb lõõgastav massaaž puuvillase riide sisse mähitud laavakividega. Samasse lisatakse pulbriline segu mõruapelsinist, ingverist ja kaneelist.
Aroomipakikesed kastetakse aroomilambil soojendatud marula massaažiõli ja niisutava aroomivõi segusse ning masseeritakse spetsiaalseid kehapunkte, mõjutades tšakraid. Hooldus lõpeb ergutavate massaaživõtetega. Protseduuri on võimalik lasta teha nii ilma keha koorimiseta kui ka ühes sellega.
Kellele sobib: Kuna tegu on eelkõige lõdvestava massaažiga, sobib see soost või vanusest hoolimata kõigile, kes soovivad kogeda tasakaalu- ja heaolutunde taastumist ning vabaneda pingetest.
Efekt: Oriendi essentside tseremoonia on ühtaegu nii lõõgastav kui ka meeli ergutav ja energiat andev. Samuti aitab massaaž lagundada ebatervisliku eluviisi tagajärjel organismi ladestunud jääkaineid ja toksiine. Laavakividest kiirgav soojus leevendab ka lihaste jäikust, mistõttu passib laavakivimassaaž hästi pärast treeningut või rasket füüsilist tööd.
Massööri soovitus: “Sooja õliga masseerimine soojendab keha veel tükk aega pärast protseduuri, niisiis võiks hooldust nautida iseäranis rõskel ja külmal aastaajal,” annab Marianna Dudar nõu. “Kindlasti erutavad meeli ingveri koorimispalsami, marula massaažiõli ja piparkoogivürtsidest oriendikokteili aroomid.”

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.