BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 17, 2009

VEE VARJATUD SÕNUMID "Masaru Emoto"‏





esimesed lõigud/tsitaadid-


lk 15
"Iga inimese keha koosneb keskmiselt 70% ulatuses veest. Looteeas on vee osakaal isegi suurem-99 protsenti.Sündides koosneme niisiis 90% ulatuses veest, ning täiskasvanuks saades langeb keha vee sisaldus 70%-le. Vanemas eas moodustab vesi meie kehast tõenäoliselt 50%. Teisisõnu, kogu elu vältel eksisteerime suures osas veena"

lk18
"Vesi ringleb kõikjal maakeral, liikudes läbi meie keha ja levides ülekogu maailma. Kui me suudaks lugeda vee mälus sisalduvat informatsiooni, saaksime lugeda eepiliste mõõtmetega lugu.
Vett mõista tähendab mõista maailmaruumi, looduse imesid ja elu ennast. "

lk19
"Pole olemas kaht ühesugust lumekristalli. Miljonite aastate vältel pole kunagi kahte ühesugust lumehelvest maha langenud"

lk20
"Kui su süda ütleb, et miski on võimalik, siis on see võimalik"

lk22
"Kõik klassikalise muusikaga mõjutatud veeproovid sisaldasid omanäolisi ja sümmeetrilisi kristalle. Vastupidiselt hevimuusikaga mõjutatud veeproovidele, milles tekkisid parimal juhul ebasümmeetrilised ja deformeerunud kristallid"

lk23
"Veeproov, mis oli kandnud silti "Suur tänu!" , sisaldas kauneid sümmeetrilisi kristalle. Aga veeproov, milles oli kleebitud silt "Rumal" moodustas analoogseid kristalle veega,mis oli kuulanud hevimuusikat"

lk24
"Sõnad on hinge peegel. Seega avaldab meie vaimuseisund meie kehast 70% moodustavale veele suurt mõju ja selle mõju meie kehale ei ole just väike. Tavaliselt on terved inimesed ka heatujulised. Tõepoolest, terves kehas terve vaim.

lk25
"Millisel moel on see maailm siis väärastunud? Need on inimhinges tekkinud väärastused, mis mõjutavad kogu maailmaruumi. Nii nagu tiiki kukkunud veetilk tekitab lõputu jada võnkeid, mõjutab üks väärastunud inimhing omal moel kogu maailma.Kuid lootust siiski on.On olemas pääsetee, mille nimi on "tänu ja armastus" ."






lk27
" Universumi mõistatuse lahenduse võti peitub selle seiga teadvustamises, et inimene koosneb peaasjalikult veest. Ümbritsevat maailma sellest vaatenurgast uurides hakkame nägema asju, mida me pole osanud kunagi varem märgata.
Inimese elus toimuvad erinevad sündmused peegelduvad vees.Indiviid ja ühiskond moodustavad ühe suure ookeani; lisades sinna ühe tilgakese, osaleme sel moel ühiskonna loomises. "

lk30
"Veekristallide pilte vaadates oleme justkui ime tunnistajaks. Meie teadvuses leiab aset nihe, mis toimub peaaegu momentaalselt . Muutus on niivõrd kiire, et lõpuks ometi võime oma silmaga näha kõike seda, mida juba ammu mõelnud või tundnud oleme"

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.