BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

NOPPEID RAAMATUST- "EESTI NÕIAD"

NOPPEID RAAMATUST- "EESTI NÕIAD"

Tõnu Aru - Reiki õpetaja
* Ei ole parandamatuid haigusi, on vaid parandamatud INIMESED.
* Paljud meie hädad algavad sellest, et me ei tegele iseendaga.
* Reiki on armastuse energia, armastuseta elaval naisel on tihti kurk haige või kilpnääre haige.
Armastuse defitsiidist annab mehele märku haige süda.
* Reiki põhitõde- elan iga päeva tänulikumalt, ma ei muretse, ma ei vihasta, teen oma töid hoolsalt ning suhtun armastuse ja respektiga kõigisse olenditesse.
Reikiduss:
1. pange peopesad, sõrmed koos rinna ees vastamisi kokku.
2. tõstke käed pikkamööda ülespoole, sulgege silmad, hingake rahulikult ja seiske nii 4-5 min.
3. seejärel lähendage käed ja tooge nad rahulikult, peopesad vastamisi rinna kõrgusele tagasi. Peaaegu igas olukorras võetav reikiduss virgutab vaimu sama hästi kui sooja vett ja vannilina eeldav protseduur.
Juta Tani
* Eestlastel on sant komme oma muredega uhkeldada. "Kordamine on tarkuse Ema"-
nii, et palju õnne!
Mida rohkem te neist muredest räägite seda sügavamalt need teisse talletuvad. Meile antud kannatused on põhjendatud, usub Juta Tani, kui neid arukalt muuta ning katsumusi võtta kui järjekordseid õppetunde.
* Juta Tani soovitab silmad lahti teha, vaadake enda ümber elu, värve ja lõhnu.
Tundke, et te elate ja laske oma vaimul särada.
" Paljudel juhtudel saab hukatuslikuks asendamatuse sündroom, inimene on ühteaegselt ori ja orjapidaja. Me püüame vastutada oma vanemate ja laste eest, rabades homikust õhtuni, toome ohvri, mida keegi ei vaja. Nii muutub hoolitsemine valitsemiseks ning siis on rollid segi."
* Naiste sõnakasvatus on põhjendamatult õel ning sageli ei saada arugi, et oma suu läbi muudetakse oma kodune elu põrguks. Kui naine ei toeta meest hingeliselt siis ei aita mees oma naist kehaliselt.
* Naised peaksid olema sallivamad, sest nendest saavad väga paljud asjad alguse.
* Pole olemas absoluutset tõde hea ja halva kohta. On maapealne elu, just nüüd ja praegu.
Robert Tint
* Inimene on endale kubjas, manitseb Robert Tint. See ei käi ainult töötegemise kohta. Ennast on vaja rohkem austada ja armastada. Seni kuni me ennast armastame jagub meie armastust ka kõigile ümbritsevale.
Sandra Otsus
* Hoolige seedimisest, mitte välimusest.
* Iidne tarkus- kõike mis vastu ei hakka tasub proovida.
Luule Viilmaa
* Kui inimene on harjunud käsu korras elama, siis ta ei oska mõeldagi, et võiks ka ise midagi oma keha heaks teha. Õppige ennast tundma ja õppige suhtlema iseendaga, seda kõike õpetas Luule Viilmaa.
* Elu on liikumine. Kes halba heastab, see liigub edasi. Ainult see, kes ise eluraskustega jõudukatsudes õpib väärtusi hindama, see oskab ka teiste tehtut hinnata. See inimene saab loojaks, mitte hävitajaks.
Kaika Laine-Laine Roht
* Vanasti elati poolsada aastat koos, sest teineteist ja teineteise raskusi mõisteti, aga nüüd on ainult uhhahaa. Kui oma tahtmist ei saada, joostakse jälle teise manu. Aga õnn ei õitse igal pool. Tuleb kõndida mööda seda teed, mis on eluraamatuga kaasa antud.
* Esivanemate korras hoitud maad on võssa kasvanud. Varsti tuleb hundikari uksest sisse.
* Esivanemaid ei austata ja nende varandus, metsad on maha lõigatud, mugavalt tahetakse elada.
Esivanemate vaimud ei luba seda, sellepärast on ka õnnetusi palju.
Vormsi enn
* Inimesed usaldavad liiga vähe seda, mida nad tunnevad. Enamasti toimuvad nad ikka selle põhjal, mida mõtlevad." hirmutab Vormsi enn.
* Elamisest peab mõnu tundma.
* Esimene asi- enda ümber tuleks koondada maksimaalselt naturaalset puitu, laudu, palke, prusse.
Teine asi- mis negatiivset olekut vähendab on looduslik kivi. Tooge või põllukivi enda korterisse, pange toanurka maha ja näete- olemine läheb paremaks.
* Aga veel mõnusam on siis kui madratsi alla õhuke kiht sõnajalalehti poetada. Sõnajalg on fantastiline, kiidab enn taime omadust inimese keskkonda tervislikumaks muuta.
* Söö selleks,et elada, mitte ära ela selleks, et süüa.
* Vanasse uskumusse, et süüa võib alles päikese langedes, usub enn täiega. "Organism salvestab endasse kosmoseenergiat keskööst keskpäevani - siis, kui päike langeb, peab organism oma füüsilist energiat täiendama toiduga. Enne keskpäeva seega üldse süüa ei tohiks."
* Neljapäev- põhjala rahvaste puhkepäev.
Anna- loitsija
* Mistahes rahalepingut sooritades vältige raha käest kätte andmist. Asetage kupüürid kas või hetkeks lauale.
* Needust on võimalik peale saada väga lihtsalt. Piisab sellest, kui te maast sendid ülesse korjate või raha lahti vahetate. Rahatähtede vahetamisega annate endast ära täpselt selle mida saaja teilt vajab.
* Mitte laenata raha teisipäeval- tõmbate needuse kaela.
* Õnnetust on võimalik kaela saada kirikus, kõik lähevad sinna saama või patukoormast vabanema. Anna õpetab: "Kirikust väljudes öelge omaette- tervena tulin ja tervena lähen."
* Võõrale juua andes kasutage kindlat kruusi, mingil juhul ei peaks see olema teie enda armas tass.
* Maast korjatud sendid ei too õnne, seepärast jätke nad sinna kus nad olid.
* Oma majavaimudega tasub hästi läbi saada, noad- käärid hoidke sahtlites või kappides, ärge jätke musti nõusid ööseks kraanikaussi.
Ilme Lepasepp- Jäneda
* Keerulistes olukordades usaldage kõhutunnet.
Ursula Liblik
* Karuliblikas kehutab naisi vähemalt kodus loobuma pitsitavatest pitsitükkidest ja tundma ennast vabalt. Patsientide haigusi analüüsides on ta leidnud tähelepaneku, paljud naistehaigused saavad alguse liiga kitsast pesut. Laske kehal hingata ja lubage mehelgi puhkepäevadel hommikumantlis olla.
* Kõige parem koht istumiseks on põrand.
* Seksuaalsus on suur liikumapanev jõud ja seetõttu ei tohi seda maha suruda ega lõhkuda. Kurb kui inimesed on seksuaalselt õnnetud, sest nad astuvad oma seksuaalsuse vastu, igaüks oma põhjustel. Enamasti on see vaid viie minuti vajadus, millega keha ja hing kuidagi leppida ei taha. Inimese vajadus seksuaalsuse järele on palju suurem. Loomulikust ekstaasielamusest ilmajäämisel tekivad agresiivsus, vägivald, alkoholis, narkomaania ja psühikahäired.
Merle Mölder- Tartu
* Nõia vanust arvestatakse hetkest, kui palju on tal surmani jäänud. "Ma elan selle nimel, et elu lõpus oleks mul nii palju väge, et surra siis kui ma olen selleks ise valmis. Kui ma olen oma asjad ära lõpetanud.
Shangai mees- Tursun Alajev
* Siin elus on kõik suhteline, kõik liigub ja muutub. Inimesed armastavad raha ja see armastus on suurem kui ligimese või iseenda vastu. Tursun leiab, et rahamaailmas on kerge kaotada iseennast.

* Ka armastus võib tappa maise elu rõõmud.
Tiit Vassman
* Inimest fotol on võimalik mõjutada nähes tema silmi. Silm on inimese näos nõrk koht mille kaudu võib teda oma mõju alla saada. Silmad on hinge peegel, kes oskab see saab sealt plaksti läbi minna, segitab Tiit
* Kõige parem on end hommikuti kaitse alla panna. Selleks moodustatakse enda ümber bioenergeetiline ring.
Malle
* Armastus- Hingeline ja vaimne tasand, seda tunnet pole antud mitte igale inimesele kogeda, kuid see on suurepärane.
* Elu- Liikumine ruumis ja ajas, kui su ümber on loodus, inimesed ning loomad- osakem seda vaid hinnata.
* Valu- Peljake hingelist valu, reetmist, kui seda veel mitu korda tehaks. Füüsilise valuga saab inimene tavaliselt ise hakkama.
* Saatus- See on küll igaühel ettemääratuna olemas, kuid seda on võimalik muuta.
* Füüsilise keha väsimine, iga lõpp on uue algus.
Toomas Päll
* Vampiiride eest on võimalik ennast kaitsta. Kui suhtlemisel ootamatult tunnete jõu kadumist, hoidke kaitseks pöialt peopesas.
* Kui teid rünnatakse, teis aga ükski närv ei liigu- järelikult ei paiska te energiat välja. Kui inimene vastab vampiirile naeratusega, saab vampiir temalt hoopis negatiivset energiat, mida leidub iga inimese välisenergeetilises väljas. Ei tasu imestada kui, mõni kaasvestleja teie naeratust nähes saba jalgade vahele tõmbab ja minema hiilib. Ka on ette tulnud, et vampiir doonori ootamatu käitumise pärast minestab. Teise inimese aurat on võimalik mustaks muuta ainuüksi temast halba mõeldes.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.