BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 7, 2009

Meemassaaž

Krista Dudarenko, ajakiri STIIL
27.jaanuar 2009 05:30



“Meemassaaž ei kuulu kindlasti lõõgastavate massaažide ritta,” märgib Siiri Leinatamme Ilusalongi massöör Benno Heintalu.


Millega tegu: Meemassaaž on üks tiibeti ravimassaažidest. Mett kasutatakse kleepainena, mille abil on võimalik organismist eemaldada “saastunud” energiat. Naha kaudu vereringesse sisenedes annab mesi organismile edasi ka oma väga head raviomadused. Massaaži toimel puhastuvad energiakanalid, selle tulemusena kõrvaldatakse haigusi põhjustavaid ummistusi ning toimub tervenemine.
Kellele sobib: Meemassaaž on hea tselluliidiprobleemide all kannatajatele, leevendab selja- ja liigesevalusid, külmetushaigusi, ainevahetushäireid ning aitab psoriaasi kuiva vormi korral. Ettevaatlikud peaksid olema suhkru- ja südamehaiged, rasedad ja äsja operatsioonilt tulnud.
Efekt: Meemassaaž aitab leevendada paljusid haigusi ning on kasulik kehvveresuse, kerge üleväsimuse, radikuliidi ja liigesehaiguste puhul. Massaaž ravib ja hoiab eemale selgroohaigusi, ergutab lümfisüsteemi ja vereringet. Lisaks on meemassaažil nahale sügavpuhastav toime. Paraneb naha ja nahaaluste kudede verevarustus, kiireneb ainevahetus, turgutust saab immuunsüsteem.
Massööri soovitus: “Meemassaaži tasub kindlasti proovida kas või seetõttu, et end pärast protseduuri märksa energilisemana tunda,” julgustab Benno Heintalu.

1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.