BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 5, 2009

Toataimevann rahustab ja parandab vereringet

Ravimtoataim ei peaks kasvatama vaid silmailuks, vaid kasutada ka oma tervise hüvanguks.


Sellisteks vannideks võib edukalt kasutada ravimtoataimede aktiivseid aineid. Protseduur on kahjutu ja hea efektiga: rahustava toimega, parandab vereringet, laiendab poore.
Enne vanni tegemist tuleb keha pesta korralikult vee ja seebiga, selleks et eemaldada rasvkiht naha pinnalt, kergendamaks aktiivsete ainete imendumist. Pärast vanni keha loputada pole vaja. Vanni ei soovitata teha kohe pärast söömist, vaid tuleks oodata 1,5-2 tundi, kuna lisakoormuse pärast kannatab südame-veresoonkond.

Roosa kurereha kasutamine vannis on põletikuvastase toimega, suurendab naha vastupidavust infektsioonide vastu, stimuleerib naha uuenemist. Ta on eriti kasulik kuiva ja lõhenenud nahale.

Granaatõuna koorega vannid ahendavad poore. Kasutatakse rasuse naha ja liighistamise puhul.

Suure kukeharja lehtede tõmmisest vannid parandavad vereringet ja kasutatakse närtsinud ja lodeva naha puhul.

Kodustes tingimustes saab tõmmiseid vanni jaoks teha järgmistelt: 1kg peenestatud taimedele valatakse 3-4 liitrit külma vett ja lastakse seista 5-10 minutit. Seejärel pannakse tulele, lastakse keema ja keedetakse 15-20 minutit. Pärast seda lastakse tõmmisel seista veel 10 minutit. Siis kurnatakse ja lisatakse vanniveele. Tehakse üks kord nädalas 15-20 minutit.

Sidrunimahl puhastab käsi, mis on määrdunud juurviljade puhastamisest, aga kui määrida mahlaga küüned, siis nad muutuvad puhtaks ja läikivaks.

Konnasilmade eemaldamiseks kasutatakse sidruni viljaliha ja koort. Konnasilmad - on tõsine jalgade kosmeetiline deffekt. Et nendest lahti saada, tuleb ööseks panna nende peale sidruni koort koos viljalihaga ja siduda kinni. Eelnevalt tuleks jalga leilitada. Protseduuri korratakse 2-3 ööd järjest. Tulemusena konnasilm pehmeneb ja seda saab ettevaatlikult eemaldada.


1 comments:

Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.